Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Uspješno završeno ”III Ljeto na Gradini”

Uspješno završeno ”III Ljeto na Gradini”U utorak, 16. rujna, koncertom u povodu 63. rođendana Radio Rijeke završeno je 3. izdanje kulturno-zabavne manifestacije „Ljeto na Gradini“.

U sklopu „Ljeta“ koje je započelo 21. lipnja održano je 38 glazbenih i kazališno-scenskih programa, a nastupe 220 izvođača iz Hrvatske i inozemstva pratilo je oko 10.000 posjetitelja.

Održani su koncerti pop, jazz i klasične glazbe, etna, hip-hopa, rocka, worldmusica i elektronske glazbe. Na Gradini su nastupale klape, zborovi i razni performeri, a članovi hrvatskog i inozemnog glumišta priredili su komedije i stand-up izvedbe.

Organizator „Ljeta na Gradini“, Kulturno-umjetničko društvo „Bašćinski glasi“, suorganizirao je i Etno-eko festival „Jabuka“, te je pripomogao u realizaciji nekoliko programa „Riječkih ljetnih noći“ održanih na Gradini.

Iz „Bašćinski glasi“ se srdačno zahvaljuju svima koji su pomogli da ”Ljeto” uspije i nadaju se još uspješnijoj suradnji iduće godine. Zahvaljujemo se i svim ostalim medijima i osobama koji su pratili događanja III. „Ljeta na Gradini“ i pomogli širiti dobar glas o programima i prekrasnoj atmosferi na Trsatu, zaključuje Iva Vianello, njihov voditelj odnosa s javnošću.

Objavljeno 21.09.2008.

Vremeplov

Svatko tko ima imalo smisla za humor ako stavi neki moj album u player smijat će se od početka do kraja.
Eminem