Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Ususret koncertu ”Riječki novi val”

Na Kontu, kultnom mjestu riječke glazbene i umjetničke scene, na dan kad će na pozornicu stupiti legende riječkog punka i novog vala, u petak 15. veljače u 12 sati, dogodit će se premijerna promocija albuma ”Riječki novi val”. U isto vrijeme na mostu kod Konta priređen će biti i jedinstveni foto session većine aktera, fotografa, novinara i drugih ljudi koji su pomogli afirmaciji RiRock scene.

Nadolazeću objavu trostrukog antologijskog CD box seta ”Riječki novi val” pratit će već najavljene koncertne promocije od kojih će se prva održati u Rijeci, a druga potvrđena u zagrebačkoj Tvornici.

Kao što smo već pisali u Dvorani mladosti na Trsatu u petak 15. veljače pozornicu će po prvi put nakon nekoliko desetljeća podjeliti legendarni Parafi (originalna i druga postava s gostima), Termiti (originalna postava, ali bez pokojnog Tice) i Pankrti uz goste Umjetnike ulice, Grč i Ogledala te mlade živuće snage riječkog punka – grupe Pasi i Diskurz.

Da bi ste se prisjetili ili, ako još niste, još bolje upoznali aktere velikog riječkog koncerta pripremili smo vam nekolicinu linkova iz naše arhive za osvježavanje memorije.

Paraf - prva postava
Paraf - druga postava
Termiti
Grč
Ogledala
Umjetnici ulice
Pasi
Diskurz

Osim u rubrici portreta u dijelu RiRock.com magazina ”Povijest” možete pronaći detaljniju priču o RiRock sceni nekada i danas.

Objavljeno 08.02.2008.

Vremeplov

Kao građani trebali bi biti više pažljivi, obrazovani i informirani. Upalim TV i vidim odrasle ljude kako se deru jedni na druge i mislim, ako ne povratimo svoju civiliziranost, biti ćemo u nevolji.
Emmylou Harris