Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Ususret koncertu ”Riječki novi val”

Na Kontu, kultnom mjestu riječke glazbene i umjetničke scene, na dan kad će na pozornicu stupiti legende riječkog punka i novog vala, u petak 15. veljače u 12 sati, dogodit će se premijerna promocija albuma ”Riječki novi val”. U isto vrijeme na mostu kod Konta priređen će biti i jedinstveni foto session većine aktera, fotografa, novinara i drugih ljudi koji su pomogli afirmaciji RiRock scene.

Nadolazeću objavu trostrukog antologijskog CD box seta ”Riječki novi val” pratit će već najavljene koncertne promocije od kojih će se prva održati u Rijeci, a druga potvrđena u zagrebačkoj Tvornici.

Kao što smo već pisali u Dvorani mladosti na Trsatu u petak 15. veljače pozornicu će po prvi put nakon nekoliko desetljeća podjeliti legendarni Parafi (originalna i druga postava s gostima), Termiti (originalna postava, ali bez pokojnog Tice) i Pankrti uz goste Umjetnike ulice, Grč i Ogledala te mlade živuće snage riječkog punka – grupe Pasi i Diskurz.

Da bi ste se prisjetili ili, ako još niste, još bolje upoznali aktere velikog riječkog koncerta pripremili smo vam nekolicinu linkova iz naše arhive za osvježavanje memorije.

Paraf - prva postava
Paraf - druga postava
Termiti
Grč
Ogledala
Umjetnici ulice
Pasi
Diskurz

Osim u rubrici portreta u dijelu RiRock.com magazina ”Povijest” možete pronaći detaljniju priču o RiRock sceni nekada i danas.

Objavljeno 08.02.2008.

Vremeplov

Čovjek mora znati svoje granice. Ja ne znam koje su vaše granice. Sa dvanaest godina sam shvatio koje su moje. Shvatio sam da nema previše granica ako radim po svom.
Johnny Cash