Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

”Uvod u Priredbu” uz Sonic Boom Six, subota 26.4. @ Stereo dvorana

I ove godine će se na Preluku, ”granici” Rijeke i Opatije održati glazbeni festival Priredba koji je prošle godine odlično prošao test i između brojnih imena ugostio legendarne kanadske alternativce NoMeansNo. Isto kao prve godine zagrijavanje za Priredbu počinje sa ”uvodima” u događanje i popratim zabavnim manifestacijama koje će kulminirati početkom ljeta na Preluku.

Ovodišnja Priredba zamišljena je kao punokrvni glazbeni festival, bit će zastupljeni trenutno najpopularniji elektronski i alternativni glazbeni žanrovi s atraktivnim i inovativnim izvođačima, kao i svježe regionalne snage na području audio-video stvaralaštva. Želja oraganizatora je da spoj različitih, inače ”nespojivih” glazbenih žanrova i kultura, te četverodnevno druženje u kampu poveže mlade pripadnike različitih subkultura. Bit će to četiri dana glazbe, sunca i mora, zabave, učenja, opuštanja i odmora. Kao i prošle godine, festival Priredba žanrovski je podijeljen na dva dana - jedan je posvećen elektronskoj glazbi i odvija se u organizaciji udruge Masa:Kru, dok je za drugi dan u znaku alternative zadužena udruga Ri Rock.

Prvi ”Uvod u Priredbu” održati će se u riječkoj Stereo dvorani u subotu 26. travnja gdje će od 23 sata na pozornicu stupiti riječanima već znani bend Sonic Boom Six. Skraćenog naziva, SB6, imali smo priliku okusiti prošle godine u Stereo Dvorani. Četveročlana je to grupa iz Manchestera nastala 2002. godine na tradiciji britanskih ska i punk bendova kao što su The Specials, The Clash i King Prawn, a njihova kombinacija suvremenih britanskih underground ritmova i odličnih žestokih nastupa odlično se uklapa u viziju nadolazeće Priredbe. Cijena ulaznice za koncert grupe Sonic Boom Six je 30/40 kuna.

Objavljeno 19.04.2008.

Vremeplov

Samo moram znati da sam dao sve najbolje od sebe i da sam bio iskren sam sa sobom.
Lenny Kravitz