Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Uzavrela atmosfera Divljeg zapada u Rijeci

U do posljednjeg mjesta ispunjenom Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku u subotu je predstavljen drugi nosač zvuka riječkog country benda Crooks & Straights. Album ’Just One Thing’ aktivno je nastajao godinu dana, a kakve su se sve skladbe na njemu našle mogli su doznati svi oni koji su imali priliku uživati u rasprodanom koncertu riječkih country zvijezda. Tijekom više od dva sata odličnog koncerta svestrani istrumentalisti i pjevači, ili Robert Bradičić, Damir Matković, Sandra Mladenić, Joško Serdarević, Mladen Srića i Nataša Veljak, predstavili su se autorskim skladbama i obradama.

Promociju njihovog drugog nosača zvuka svojim su nastupom uveličali i brojni glazbeni gosti poput violinistice Maje Veljak, pjevačica Meri Trošelj i Albe Nacinovich i gitarista Damira Halilić-Hala.

Vrhunski riječki country sastav iza sebe ima devetogodišnji staž i titulu najboljeg europskog country sastava, a osim što odlično pjevaju, sviraju i zabavljaju publiku, preksinoć su u HKD-u još jednom pokazali kako na svojim nastupima bez imalo muke mogu stvoriti fantastičnu atmosferu. Tijekom čitavog nastupa prisutne je kroz program vodio inventivni i zabavni bubnjar Joško Serdarević, dok je ovog puta, pored ostalih članova grupe, svoje vokalne sposobnosti predstavio i Mladen Srića. Da se još moglo i zaplesati, veliki koncert Crooks & Straightsa dobio bi još dodatnu, gotovo čarobnu, dimenziju.

Objavljeno 21.01.2008.

Vremeplov

Gunđanje je smrt za ljubav.
Marlene Dietrich