Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Uzavrela atmosfera Divljeg zapada u Rijeci

U do posljednjeg mjesta ispunjenom Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku u subotu je predstavljen drugi nosač zvuka riječkog country benda Crooks & Straights. Album ’Just One Thing’ aktivno je nastajao godinu dana, a kakve su se sve skladbe na njemu našle mogli su doznati svi oni koji su imali priliku uživati u rasprodanom koncertu riječkih country zvijezda. Tijekom više od dva sata odličnog koncerta svestrani istrumentalisti i pjevači, ili Robert Bradičić, Damir Matković, Sandra Mladenić, Joško Serdarević, Mladen Srića i Nataša Veljak, predstavili su se autorskim skladbama i obradama.

Promociju njihovog drugog nosača zvuka svojim su nastupom uveličali i brojni glazbeni gosti poput violinistice Maje Veljak, pjevačica Meri Trošelj i Albe Nacinovich i gitarista Damira Halilić-Hala.

Vrhunski riječki country sastav iza sebe ima devetogodišnji staž i titulu najboljeg europskog country sastava, a osim što odlično pjevaju, sviraju i zabavljaju publiku, preksinoć su u HKD-u još jednom pokazali kako na svojim nastupima bez imalo muke mogu stvoriti fantastičnu atmosferu. Tijekom čitavog nastupa prisutne je kroz program vodio inventivni i zabavni bubnjar Joško Serdarević, dok je ovog puta, pored ostalih članova grupe, svoje vokalne sposobnosti predstavio i Mladen Srića. Da se još moglo i zaplesati, veliki koncert Crooks & Straightsa dobio bi još dodatnu, gotovo čarobnu, dimenziju.

Objavljeno 21.01.2008.

Vremeplov

Umjetnik može imati terete za koje ”običan čovjek” ne zna, no ”običan čovjek” ima terete koji nisu ni dotakli mnoge umjetnike.
Patti Smith