Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Vasa Ladački dolazi u Opatiju

Vasa Ladački dolazi u OpatijuSljedeči vikend u Opatiju stiže Vasa Ladački. Čitav projekt koji je zapravo promocija filma „Vasa Ladački“ održava se u trajanju od tri dana, te je svaki dan posebno koncipiran.

Sve počinje 13.08.2010. kada Vasom Ladački ”dolazi u Opatiju”, tradicionalnim primorskim brodom kojim će upravljati sam ”panonski mornar” – Đorđe Balašević. Brod će pristati u opatijskoj luci, nakon čega će se redatelj sa svojom obitelji ukrcati u fijaker koji će ih odvesti do Vile Angioline.

U prostoru Angioline biti će postavljena izložba fotografija i rekvizita iz filma ”Kao rani mraz ’’, te će uzvanici imati prigodu pogledati dokumentarni film ”Making of...Kao rani mraz”.

Drugoga dana na opatijskoj Ljetnoj pozornici, koja će za ovu prigodu biti posebno scenografski (pozornica će biti izrađena u stilu broda s dominantnim središnjim jedrom te rekvizitima shodnim brodu) i produkcijski opremljena, koncert će održati Đorđe Balašević koji će tom prigodom premijerno predstaviti svoj novi orkestar Panonska mornarica. U Panonskoj mornarici osim standradne postave banda sviraju i tamburaši, cimbalist, klarinetist i posebni gosti.

Treći je dan rezerviran za veliko finale – hrvatsku premijeru filma ”Kao rani mraz”. Ljetna pozornica će biti posebno opremljena već od samog ulaza, pa sve do prostora održavanja projekcije. Prostor će biti dekoriran elementima same scenografije filma, a samoj premijeri nazočit će i ekipa filma: redatelj, glumci, producenti...

Objavljeno 09.08.2010.

Vremeplov

Ono što me razbjesni je kada mi sedam ili osam svinja iz diskografske kuće govori što da obučem.
Sinead O’Connor