Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

VAVA OBJAVLJUJE DEBUT ALBUM SA POPULARNIM GOSTUJUĆIM PJEVAČIMA

Vava, široj javnosti poznatiji kao bivši gitarist skupine Laufer i odnedavno kao glavni urednik riječkog Svid Radija, ovih dana objavit će svoj prvi solo album ”Del Mono” u izdanju Dallas Recordsa. U Lauferu je Vava proveo puno desetljeće, ostavivši iza sebe neke od najznačajnijih albuma i pjesama u cjelokupnoj hrvatskoj rock povijesti. Nakon raspada Laufera jedno je vrijeme svirao gitaru i pjevao u tročlanom alter rock projektu Mone, čiji je bio osnivač, autor pjesama i idejni vođa. Kasnije radi u riječkoj ’’supergrupi’’ Blagdan band sa kojima nastupa po Rijeci, Zagrebu i drugdje (posebno se pamte tradicionalne rock večeri riječkog Strojarskog fakulteta uz BB).
Nakon nekoliko godina relativne neaktivnosti, 18. travnja objavit će svoj debitantski album na kojem gostuje sama krema domaće pop rock scene. Album je sniman tijekom posljednjih nekoliko godina po raznim studijima u Hrvatskoj i inozemstvu i donosi prepoznatljiv Vavin gitaristički rukopis uz skladno dodane vokalne začine eminentnih pjevača i sviračku podršku vrhunskih gostujućih glazbenika.
Prvi singl s albuma je pjesma ”Letimo” na kojoj se Vavi pridružuju Matija Dedić i Meri Trošelj uz ostatak ekipe iz Quarteta Sensitive. Uz njih na albumu gostuju i Damir Urban, Ivan Dečak (Vatra), Aljoša Šerić (Ramirez), Iva Močibob (ENI), Ana Kabalin (Metrobolik), Prlja (Let 3), Sandro Bastijančić (En Face), dok je većinu bubnjeva snimio starin Vavin suradnik iz Laufera Alen Tibljaš (En Face, Bare i Plaćenici).

Objavljeno 14.04.2005.

Vremeplov

Volim ”male” ljude i smatram da nikada ne treba ljude razlikovati prema tome tko što radi. Jednom sam se usred noći našao na pljusku sam s neispravnim autom. I odjednom su se stvorili djelatnici riječke Čistoće i pomogli mi odgurati auto. Nemojte nikada razlikovati ljude s obzirom na znanje ili titulu jer svi smo mi - samo ljudi.
Ljubo Kostić, riječki odvjetnik