Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Vava promovira novi album u četvrtak 5. lipnja na brodu Arca Fiumana

Sve zainteresirane ljubitelje riječkog rock zvuka diskografska kuća Dallas records poziva na promociju sjajnog Vavinog novog albuma jednostavno nazvanog „Soundtrack“ koja će se održati na riječkom brodu-restoranu Arca Fiumana u četvrtak, 5. lipnja s početkom u 21:30. Malo kasniji termin odabran je zbog usklađenja obaveza svih izvođača koji će nastupiti u službenom djelu programa, ali vjerujte nam da ćete biti iznenađeni popisom Vavinih glazbenih gostiju.

Upoznajte se s njegovim glazbenim putopisom čija je glavna radnja smještena u Rijeci, ali istovremeno krstari svijetom obilazeći Island, New York, Rimu, Kamčatku, Berlin i Tristan da Cunha - za koju je snimljen i videospot koji će se moći premijerno vidjeti upravo na riječkoj promociji. Na albumu „Soundtrack“ slušateljima se poklanja nova pjesma grupe Laufer „Jezik otkinutih ruža“, njihov prvi novi uradak nakon godina studijske hibernacije. Kako bi sve oko albuma bilo na vrhunskom nivou pobrinuo se Mladen Stipanović Stipe iz studija grafičkog Smart 69 napravivši fenomenalan omot novog albuma Vave Simcicha. Fotografije korištene na albumu djelo su bračnog para Žmirić iz Rijeke čije fotografije često imate prilike vidjeti upravo na RiRock.com stranicama.

Da skratimo priču - Vava promovira novi album, a ako ste slobodni vidimo se kod Bajota na Arci u ovaj četvrtak u 21:30 sati.

Objavljeno 30.05.2008.

Vremeplov

Lakše je pisati poznate negoli nepoznate pjesme.
Franci Blašković