Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Važna obavijest!

Važna obavijest!U vremenu u kojem živimo stječe se dojam da je brzina najcjenjenija vrlina te je stoga sve ubrzano. Svi nekamo žure, jedu s nogu, obavljaju istovremeno pet poslova, žive u autima, pune se pregrštom informacija koje im možda i ne trebaju. Koliko god da ljudi ubrzavaju svejedno i dalje nemaju vremena...

Upravo u tom našem ubrzanom, svakodnevnim promjenama diktiranom, izgubljenom vremenu mi smo odlučili usporiti, povremeno i zastati.

Kraj toliko informacija koje nam dnevno prođu pred očima zapitali smo se dali uopće znamo što se uistinu događa i shvatili da je često odgovor ne. Zato smo odlućili promijeniti neke stvari u našem radu i time dozvoliti i čitateljima da uspore zajedno s nama i možda napokon dobiju malo vremena.

Od ponedjeljka 22.11.2010. na glazbenom internet magazinu RiRock.com na naslovnici će se nalaziti rubrike RiRock scena koja će donositi važnije vijesti s riječke scene, osvrte s koncerata, članke o pojedinim skupinama; Hrvatska i svijet gdje ćemo pisati o glazbenicima, koncertima i nekim glazbenim dostignućima. Umjesto dvije rubrike koje su donosile dnevne vijesti RiRock.com će ponuditi rubrike Intervjui i Recenzije albuma kako bi vam pružile mogućnost da na miru iščitavate i pronalazite sadržaje za sebe.

Sve informacije o koncertima moći ćete pronaći u rubrici Najava koncerta, u kojoj ćete klikom na odabrani koncert saznati sve o istom.

Ostalo ostaje nepromijenjeno.

Ovim putem molimo riječke glazbenike da zavire u našu bazu izvođača kako bi provjerili jesu li podaci o bendovima ispravni. Sve primjedbe, sugestije i izmjene šaljite na ri-rock@net.hr.

Uredništvo RiRock.com

Objavljeno 21.11.2010.

Vremeplov

Nogomet je festival taština. Jedanaest spermija pokušava na sve načine ući u jajašce. Jako mi je žao golmana...
Bjork