Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Više nisu stranci - Novi singl dua Manofon

Više nisu stranci - Novi singl dua ManofonNakon prvog singla ”Ovisnik, zvuk” koji je proveo nekoliko tjedana u samom vrhu VIP music top ljestvice Otvorenog radija, ali i većinu ostalih radijskih postaja, ovih dana je u radijski eter pušten i drugi singl ’Stranci’ riječkog sastava Manofon. Podsjećamo, riječ je riječkom kantautorskom dvojcu kojeg čine Vedran Križan – klavir, klavijature, programiranje i Boris Štok – glas.

Drugi singl kantautorskog dvojca “Manofon” pod naslovom ”Stranci” i dalje njeguje akustični pop zvuk, smirenog, prepoznatljivog ugođaja za ”dnevni boravak”. Upravo je iz tog razloga Manofon u ovoj pjesmi angažirao dva vrhunska jazzera - Henry Radanović na basu i Denis Razz na saxofonu, dok je Alen Tibljaš (Majke, En Face) svirao bubanj i loopove, gitaru je svirao Ivan Pešut, a svojim su prepoznatljivim vokalima pjesmu dodatno obojale Iva Močibob i Elena Tomeček iz grupe E.N.I.

Rezultat ovakve vokalno instrumentalne fuzije glazbenika različitih senzibiliteta ljubavna je pjesma sačinjena od ugodnog groovea i puna atmosfere.

Manofon online: www.myspace.com/manofon.

Objavljeno 11.07.2008.

Vremeplov

Peter je bio bolestan od toga što je pop zvijezda, gitarski bog, pa je odlučio da nauči svirati druge instrumente. Među onima koje je izabrao bila je mandolina...
Michael Stipe (R.E.M.)