Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Vodič kroz riječki Carnival Party 2006.

Na Korzu, 25. veljače program počinje u 20 sati a završava u 02 sata. Nastupiti će napoznatiji producenti moderne glazbe iz ovog kraja, koji zadnja dva mjeseca uvježbavaju svoje nastupe posebno za Carnival Party. Posebno iznenađenje biti će nastup sastava ”Bodul Ill’ectric” koji čine glazbenici sa otoka Krka na sopilama i talentirani audio/video producenti iz Rijeke. Na korzu će također nastupiti riječki band ”Disco ’n’ Action” koji će predstaviti novi glazbeni materijal vrlo dinamičnog plesnog zvuka. Uz navedene očekujte jos nastupe poznatih riječkih i hrvatskih dj-a, valja istaknuti nastup uživo nekoliko riječkih glazbenika posebno kreiran za Cranival Party pod nazivom ”The Gilletes vs Highland Brothers”.

U nedjelju 26. 02. 2006. od 19 sati u klubu Točka očekuje se pravi audio-vizualni spektakl sa eksluzivnim nastupima bandova iz nekoliko zemalja, Marabunti Team će u Točku posebno za CP6 postaviti novo ozvučenje i vizualizacije. Ulaz je samo 30kn.
Uz podršku francuskog instituta - Zagreb nastupiti će poznati glazbenik iz Francuske Gleyal Cedric umjetničkog imena ”Undergang”. Web : http://theundergang.free.fr/. Iz Sarajeva dolaze ”Dubioza Kolektiv” glazbeni sastav koji je prosle godine nominiran u 11 kategorija za nacionalnu glazbenu nagradu u BiH - ”Davorin”. Band ima sedam članova i glazbeno su orjentirani na fuziju rocka, duba i reggea i ethno glazbe. Web : http://www.dubioza.org. Iz Mađarske dolazi osmeročlani sastav ”Brains” čiji članovi su završili glazbene akademije a vješto konbiniraju drum n’ bass, regge i punk. Web : http://www.brains.hu/. Riječki sastav ”Underground Sky” koji su se prošle godine imali izuzetan nastup uživo na CP-u, ove godine će nastupiti sa Putokazima, Alenom Liverićem i posebnim gostima. Iz Slovenije dolaze ”Elektricutes” najpoznatiji slovenski trio DJ-a koji vješto puštaju breakbeat glazbu, nastupili su na EXIT festival prepartyu u Ljubljani zajedno sa Adam Freelandom. Uz podršku ”Scotish Council of Arts” iz Glasgowa u Rijeku dolazi jedna od najpoznatijih vizualnih grupacija na području instalacija na otvorenom i zatvorenom prostoru - Pointless Creations. Web : http://www.pointlesscreations.co.uk/.

24.02. u 17h u prostorima RI Info održati će se prezentacija uporabe Video tehnologija za popularno zanimanje pod nazivom ”VJ”. Prezentacija je otvorenog tipa i slobodna za sve zaiteresirane o VJingu i uporabi alata za ovo sve popularnije i kreativno područje. Gosti i predavači biti će David Brenard iz Pointless Creationsa - Glasgow, Ivan Slipčević iz grupacije Zvuk Broda, Zagreb, Ante Šimić iz Splita, klub Kocka i Alex Katunar iz Rijeke.

Objavljeno 20.02.2006.

Vremeplov

Svirajući s ljudima raznolikih izričaja čovjek širi vidike, a Rijeka ima pregršt kvalitetnih glazbenika koji imaju što za reći.
Vedran Križan (Manofon), intervju za RiRock.com