Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Zagreb report vol.1

Od 15. siječnja klub Boogaloo (bivši OTV dom, ili za starije Rans Moša Pijade) u Vukovarskoj 68 ulazi u novu sezonu (pod novim imenom) i kreće sa novim programom.
Svake subote održavat će se večer pod nazivom Rock Club Boogaloo u sklopu koje će se održavati koncerti poznatih i malo manje poznatih rock bandova, glazbene slušaonice, promocije, demo festivali i ostala slična događanja, a početak rada im je rezerviran za cover bendove. Boogaloo postaje najveći i najjeftiniji rock kluba u gradu pa vas tako ulaznica za koncert Blagdan Banda i Angelusa te zabavu uz rock D.J-a do ranih jutarnjih sati košta rockerskih 30 kuna. Početak od 21 sat. Kako je otvaranje rock prostora u gradu pravi blagdan za ljubitelje rock glazbe tako je i prigodni band izabran za otvorenje - Blagdan Band. Iste u Rijeci možete vidjeti na tradicionalnoj fešti Tehničkog fakulteta u petak 21.01. Upad 15 kn na dan koncerta, 10 kn u pretprodaji.

Objavljeno 25.01.2005.

Vremeplov

Kada pričamo o tome tko je najviše utjecao na moj glazbeni ukus moram ti reći da su to... pa, moji roditelji. Oni su razgovarali pjevajući. Stvarno. Stalno su pjevali... ujutro, navečer, stalno. Pogotovo moj otac. On je Irac, znaš? Nakon par pinti piva samo bi pjevao na sav glas. U takvoj atmosferi sam odrasla do 14-te godine mada se tada uopće nisam planirala baviti pjevanjem...
Roisin Murphy, intervju za RiRock.com