Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Zaključno o festivalu Metalom protiv maškara

Metalom protiv maškara je prošao super. Ove godine bila je sedma godina održavanja, što je za jedan festival bendova u Rijeci po mome mišljenju totalni uspjeh ponajviše samog festivala. Mislim da ga čekaju još mnoge godine. Koncept i ideja je od početka bila zajebancija, te dobar filling bendova i publike za vrijeme festivala, pa je to ono što ovaj festival čini posebnim.

Nadam se da razumijete da se ovaj festival održava (već sedmu godinu za redom) baš iz ljubavi i gušta prema mjuzi i potpuno je neovisan tj. želim reći da smo ga sami stvorili, mi bendovi, što je velik uspjeh. Trebamo biti ponosni na to i na činjenicu što imamo volje za stvaranjem nečega pozitivnog i kreativnog. Hvala bogu da još imamo Točku, Big Rock Mamu, povremeno Palach i eto sada Booku pa da se negdje može svirati i stvarati nekakav progres.

Eto, festival je priznat i zna se za njega, svi pišu o tome, dobro je posjećen i ima svoju priču. Na kraju krajeva, nakon Ri-rocka najdugovječniji je festival u Rijeci, što je uspjeh i pol - zaključuje Damir Tomić iz udruge RiRock, jedan od dvojice organizatora festivala Metalom protiv maškara.

Objavljeno 29.03.2006.

Vremeplov

Svatko će u budućnosti imati svojim 15 minuta slave.
Andy Warhol