Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Završio Op.Art festival

Kada radite tako velik i sadržajan projekt kao što je ambiciozni Op.Art festival neminovno se dogodi poneki problem. Vokalno lokalno glazbeno scenski i modno osviješten bend Riječke pičke nastale kao ogranak Leta 3, koje djeluju i samostalno, nisu održale najavljeni performans u lounge baru Monokini zbog neslaganja s udrugom Komitet, organizatorom festivala Op.Art koji se održao na području Liburnije od 18. do 28. svibnja.

Selektivni organizator nam je zabranio da nastupamo pod imenom Riječke pičke, te su nas najavili kao Tople sunčane maslačke 2, zato performansa neće biti - poručile su ”narogušene” djevojke.

Osim ovog ”problema” sve ostalo bilo je, barem po nama, sasvim u redu. Prigodnim koncertom ”Opatijske barufe lll” raznih bendova uspješno je završen ovaj desetodnevni opatijski festival. Tijekom subotnje i nedjeljne večeri na Slatini je sviralo dvadesetak alternativnijih rock i punk bendova iz cijele Hrvatske, čije je nastupe oba dana pratila okupljena publika. Tijekom drugog vikenda festivala na Slatini nije manjkalo ni adrenalinskih uzbuđenja, jer su tijekom subote članovi snowboard kluba Nine demonstrirali snowboard skokove u more sa specijalne rampe postavljene iznad morske površine. Ukupna ocjena glasi -5 od mogućih 5.

Objavljeno 30.05.2006.

Vremeplov

Kada se budu osvrtali na mene, želim da me se sjećaju ne po svim mojim ženama, iako samih imao nekoliko, i svakako ne po jednoj od mojih velikih kuća ili novcu koji sam zaradio i potrošio. Želim da me jednostavno pamte po mojoj glazbi.
Jerry Lee Lewis