Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

’’Želite“ Diskurz – premijera sutra točno u podne

’’Želite“ Diskurz – premijera sutra točno u podneNa početku je sve izgledalo dosta idilično. Bendu se svidio Tomislav (Pović, režiser), Tomislavu se svidio bend. Bend je imao par ideja za spot koje su se odlično složile sa Tomislavovim prvim impresijama. Dogovor za snimanje je protekao glatko i režiser se uputio u Rijeku ne sluteći ništa. Kasnije je taj dan nazvao ’’danom iz pakla“. Kako izgleda ’’Želite’’? Provjerite na portalu od četvrtka, 23.04.2009. točno u podne.

Najjednostavnije objašnjenje je da su se nešto krivo razumjeli jer je snimanje već od početka krenulo u krivom smjeru. Bend je htio započeti u uličicama u centru grada, dok ih je Tomislav htio odvesti na obalu. Bend je htio svirati dok je Tomislav htio da trče. Kad je bend htio trčati Tomislav ih je postavio da sjede. I tako unedogled. Prvi popodnevni sati donijeli su teške riječi, međusobne optužbe, šaranje po kameri, pljuvanje, padanje, naguravanje, uništavanje, palež, prijetnje policijom i batinama, uvrede... Sve osim fizičkog obračuna.

Ni slijedeći dani nisu smirili situaciju, unatoč pokušajima Dallasa da obuzda obje strane. Bend je već gotovo otpisao spot i krenuo tražiti novog režisera, Pović je prijetio da će kompletan materijal završiti u smeću i da ga živo boli. Ipak, nekako su, nakon više telefonskih razgovora, pristali pokušati dovršiti posao, mada nevoljko. Tjedan dana kasnije stigao je spot.

I ljubav je ponovo procvala.


Objavljeno 22.04.2009.

Vremeplov

Opsjednut sam knjigama.
David Sylvian