Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Žestoki ”ateisti” 4. travnja napadaju Rijeku

Članovi grupe Atheist Rap ove godine obilježavaju 20 godina postojanja, a osam je godina prošlo od njihovog zadnjeg koncerta u Rijeci - 12. mjeseca 2000. u Palachu. Atheisti su jedan od najdugovječnijih i najpopularnijih punk bendova iz Srbije koji, uz dobro nam znane Darkwood Dub, imaju dovoljno publike za klupske koncerte po cijeloj Hrvatskoj.

Iako slave 20 godina zajedničkog sviranja pod ovim imenom ekipa Atheista počela je s glazbenim druženjima puno prije u nekim drugim neformalnim glazbenim projektima. Albumi “Ja eventualno bih ako njega eliminišete”, “Druga liga Zapad” te konačno “Osveta Crnog Gonzalesa” stilski su ostali na tragu zanimljivog debija - to u praksi znači žestoki punk rock u svojoj zabavnoj inkarnaciji pomiješan sa HC, ska i hip hop utjecajima. Tekstovi Atheist Rapa obično duhovito i metaforički obrađuju društvene anomalije i prilično su zabavni.

Svojim energičnim i zabavnim nastupom zasigurno neće ravnodušnim ostaviti ni stare ni mlade koji se 4. travnja okupe u Stereo dvorani gdje će kao potpora ”ateistima” svirati mlade riječke ska i punk snage Officer Down, Srednji prst i Muhe bez glave. Cijena ulaznice: 35/45 kuna.

Objavljeno 20.03.2008.

Vremeplov

Nikada se nisam osvrtala unatrag sa žaljenjem. Nikada nisam mislila zašto nisam postala glumica ili zašto sam samo veslala za Johnom? Uvijek sam hodala uz njega, a on je uvijek podržavao sve što sam radila.
June Carter Cash