Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Zlatna Koogla (2)

Kako je ostao još samo jedan dan do početka trodnevnog festivala Zlatna Koogla 2005 u Zagrebu, koristimo priliku da prije službenog početka prenesemo izjave i riječi nekih od nominiranih inozemnih i domaćih izvođača, te ostalih medijskih djelatnika koji su nam dali riječi podrške i prepoznali trud i nastojanja pri poboljšanju tuzemne glazbene scene.

Franz Ferdinand: ”Hi to everybody in Croatia at Zlatna Koogla award and thank you for nominating us for best rock act, best new international artist, best international rock band.
That’s really nice of you...”
MC Lusky: ”Hi guys. Thanx very much for nominating us. We didn’t knew at all that you’re listening our music. Maybe we’ll see you next year.”
Donna Stratton (MTV): ” Your program seems like a good idea. Unfortuantelly, we don’t have enough time to organise our production crew to come out and cover this event this year... Sorry about that but good luck with it, I hope it all goes well! Best wishes.”
George McDaccer (Rolling Stone): ” Hello Croatia, best regards. Stay hard. Keep on bowling.”
Aileen Shaw (Pitchfork Media): ”Hi Zlatna Koogla, it’s really nice to have that kind of award in your country. Hopefully you’ll last a long time and make popular Croatian artists in whole wide world. Keep up the good work.”
Mirela Priselac - Remi i Luka Tralić - Shot (Elemental): ”Zlatna Koogla nam je zakon nagrada i super je ekipa koja to radi s kojom smo generacijski i na razne načine povezani. Puno nam znači jer se vodi računa o glasovima struke i publike. Jedva čekamo nastup.”
Mojmir Novaković (Kries): ”Zahvaljujemo se svima iz organizacije i svima koji su podržali ovu nagradu jer način na koji je rade s puno ljubavi i vjere, vraća nadu u našu glazbenu scenu.”
Saša Antić (TBF): ”Alo ekipa, svaka čast na Kugli i to je sve super lipo šta se radi. Nego je li i ove godine nagrada opet kocka?”
DJ Frx: ”Osobito istaknuo i podržao inicijativu prema kojoj se skreće pažnja na DJ-eve i vodi računa o svim dijelovima glazbene scene, koji su čini mi se ponekad nepravedno zanemareni.”
Hladno Pivo: ”Podrška na tome kaj radite od cijele ekipe Hladnog Piva. Svaka čast! Vidimo se iduće godine opet uživo na Koogli!”
Edo Maajka: ”Pozdrav ljudi, Zlatna Koogla - super ekipa i nagrada. To je to, šta ćeš više?”

Ostatak izjava nominiranih i prošlogodišnjih pobjednika o Zlatnoj Koogli, čitajte na službenim stranicama nagrade www.zlatnakoogla.com i čekajte post festum ove godine. Ri-rock.com magazin za rock kulturu je također pozvan da prisustvuje manifestaciji, a zahvaljujući dobivenoj akreditaciji pripremamo i prigodan report s mjesta glazbenog događaja godine.

Objavljeno 31.03.2005.

Vremeplov

Čovjek najbolje živi od onog što najbolje radi, a najbolje radi ono što najviše voli.
Miroslav Tadić