Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Zlatna Koogla (3)

Završeno je glasovanje za treću godišnju glazbenu nagradu ZLATNA KOOGLA 2005, te utvrđena cifra od cca 27 000 glasova publike pristiglih na svim ponuđenim načinima glasovanja (online putem službene stranice Zlatne Koogle www.zlatnakoogla.com, glasačkog listića Jutarnjeg lista, i telefonskog glasovanja).Kako se novosti događaju iz dana u dan, zadnja informacija jest da će dodjeli nagrada tijekom centralne večeri prisustvovati i Arsen Dedić sa suprugom Gabi Novak, dok ćete o eventualnoj prezenterskoj ili izvođačkoj ulozi barda domaće pop glazbe, biti na vrijeme obavješteni.

Povodom završetka glasanja, završnog odbrojavanja do početka festivala, te objave organizacijskih, novinarskih i inih detalja vezanih za godišnju glazbenu nagradu ZLATNA KOOGLA 2005, koja se od petka do nedjelje (01. - 03. travnja) odvija u Ksetu, Tvornici, Aquariusu, u zagrebačkoj Tvornici je jučer u utorak 29. ožujka održana vrlo zanimljiva žustra i informativna press konferencija na kojoj su osim organizatora, predstavnika izdavačkih kuća, brojnih volontera i predstavnika medija bili i nominirani izvođači: Mojmir Novaković, Valerija Nikolovska, Elemental, Flyer, Lollobrigida, Ramirez, Hladno Pivo, Tranzistor i drugi...

Na press konferenciji su dodatno predstavljeni svi podaci vezani za festival i nagradu Zlatna Koogla, te je objavljena vijest o zahvali grupe Franz Ferdinand glasačima i organizatorima Zlatne Koogle na nominacijama u nekoliko inozemnih kategorija. Uz to je promoviran album ”Zlatna Koogla 2005 - DOPing izdanje” koji kompilira 20 iznimnih pjesama domaćih izvođača ove godine nominiranih ili prošlogodišnjih pobjednika Zlatne Koogle.

Objavljeno 30.03.2005.

Vremeplov

Možda ne vjerujem u samog sebe, ali vjerujem u ono što radim.
Jimmy Page (Led Zeppelin)