Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Zoran Mišić uskoro u Rijeci

Zoran Mišić uskoro u RijeciTrenutno jedan od najangažiranijih rockera, Zoran Mišič, svakodnevnim koncertima jednostavno ’rastura’. Prvim singlom ’Gdje si sad’ oduševio je i publiku i kritiku i tako postao izvođač od kojeg se mnogo očekuje.

A upravo samo najbolje od sebe Zoki daje svojoj publici na mnogim samostalnim koncertima diljem Hrvatske.

Iako je non stop ’na terenu’ Zoki ipak pronalazi vremena i inspiraciju za pisanje novih tekstova pjesama koje sprema za svoj album prvijenac na kojem radi punom parom. Taj dugoočekivani album stvorio je napetu atmosferu kod publike koja se nada da će bar neke od novih pjesama čuti na njegovim koncertima.

Možda se to dogodi već na nadolazećim koncertima u Rijeci - klub ’Stereo’ 05.11.2010. i Zadru - klub ’Arsenal’ 06.11.2010.

„Rijeka i Zadar su nam ostali u prekrasnom sjećanju sa HTZ toura i prošle i ove godine , te sa turneje sa Općom Opasnosti. Nezaboravna atmosfera i energija! Nadam se da će nam i ovoga puta biti barem upola dobro kao onda. Bend je spreman i zbilja se radujemo ponovnom susretu sa zadarskom i riječkom publikom!“ - rekao je Zoran Mišić.

Zoki je već više puta nastupao i sa finalistima druge sezone, kao što su Vilibald Kovač i Juraj Jurlina, koji će mu se i pridružiti kao posebni gosti na ovim koncertima.
„Zoki i ja smo imali prilike već nekoliko puta skupa nastupati. Dosta smo se družili i poslije svirka i mislim da se super slažemo i po glazbenom ukusu pa će vjerovatno svirka biti žestoka! Jako se veselim ponovoj suradnji s njim! Nadam se da ćemo osim pjevanja ponovo zajedno malo i zasvirati.“ rekao je Vilibald Kovač.

Karte za najavljene koncerte mogu se kupiti u Dallas music shopu u Rijeci (Splitska 2a) i Dallas music shopu u Zadru (Široka ulica 2) i na info pultu kluba ’Arsenal’.

Cijena karata u pretprodaji je 35 kn, a na dan koncerta 45 kn.

Objavljeno 24.10.2010.

Vremeplov

Upravo sam ”on the road” s bendom i napokon je sve super.
Cesar Rosas (Los Lobos)