Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Zozophonic u Tunelu

Zozophonic u TuneluJazz tunel na Školjiću ugostit će francuski bend poznat pod imenom ’’Zozophonic orchestra’’. Koncert benda ’’Zozophonic orchestra’’ održat će se večeras i sutra (petak, 7. 8. i subota 8.8.) s početkom u 21:30 sati.

Četveročlani bend iz francuskog grada Grenoblea, koji izvodi glazbu nadahnutu ranim bluesom koju sami nazivaju ’’urbanim country bluesom’’, Riječanima priprema dva dana iznimno kvalitetne i zabavne svirke, s puno pozitivne energije.

Svima koji ovog vikenda dođu do Tunela predstavit će se repertoarom sastavljenim od obrada i autorskog materijala u kojem je zamjetan utjecaj karipskih i afričkih ritmova, jazza i francuskih i kreolskih pjesama.

Ulaz na koncert je besplatan.

Objavljeno 07.08.2009.

Vremeplov

Kad kažem ”Ri-rock”, ne mislim samo na glazbeni izričaj riječke scene osamdesetih (Termiti, Paraf, Let 2-3, Laufer, Grad, Grč, Fit... ), nego i na sve ono što je tomu prethodilo, išlo uz to i slijedilo. Mislim na hrpu jednokratnih bandova koji su vježbali u garažama i šupama od Kraljevice do Mošćenićke Drage i opijali se jeftinim vinom na nekom od lokalnih ”jogova”, mislim također na večernja okupljanja na Kontu i život oko Palacha. Mislim na iskrene i naivne mladenačke snove o demo-snimkama, albumima, samostalnim koncertima, svjetskim turnejama.
Bekim Sejranović, književnik