Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Prvo izdanje Velvet festivala

Prvo izdanje Velvet festivala Velvet festival napokon će se festival održati u mjestu Punat na otoku Krku 19. i 20.08., a zna se i konačni line-up...

Uz grupe Haiku Garden i Ti te DJ-a Mile Voli Disko, publika će u dva dana festivala moći uživati kako u glazbenom, tako i u kazališnom programu koji će ugostiti predstavu ”Stranac” u izvedbi studenata prediplomskog studija ”Gluma i mediji”. Festival će ponuditi i bogat popratni sadržaj kao što su raznovrsne radionice, tajni jazz koncert, filmske projekcije, izložba, lounge zona, obilje plaža, mora i sunca.

Lista se glazbenog dijela programa poprilično izdužila, a u konačnici je najavljeno osamnaest izvođača koji će nastupati tijekom dva dana festivala. Neki od njih su: nvmeri, Dr. Smeđi Šećer & Orkestra Pehlin Kings, The Immigrants, The Black Room, Liamere, One Dread, FVLCRVM, phillipe, Funk Guru te Marko Vuković s novim projektom Nikonar. Također, glazbeni će dio festivala biti upotpunjen i party-brodom za čiju će disko atmosferu biti zadužen riječki DJ ”Mile Voli Disko”.

Brod polazi 20. 08. u popodnevnim satima iz centra Punta te vraća goste na lokaciju festivala tik prije početka koncertnog dijela koji će se odvijati na dva stage-a.

Cijena karte uz predočenje festivalske ulaznice iznosi 30 kuna, a bez iste 50 kuna.

Festivalske je ulaznice moguće kupiti online putem sustava Entrio.hr i u Dallas Music Shopu Rijeka (Splitska 2a) po iznimno pristupačnoj cijeni od 30 kuna u pretprodaji i 50 kuna na dan festivala. Važno je istaknuti da je program prvoga dana (19. kolovoza) besplatan te će se odvijati u centru Punta. Drugoga dana, 20. kolovoza, festival će se odvijati u uvali nedaleko centra zvanoj ”Punta de Bij”.

Line-up:
- nvmeri (SVK)
- Ti (SRB)
- Dr. Smeđi Šećer & Orkestra Pehlin Kings (HR)
- Haiku Garden (SLO)
- Nikonar (HR) -
The Immigrants (HU)
- The Black Room (HR)
- Liamere (SLO)
- One Dread (HR) -
- Kušan’s Trio (HR)
- Mile Voli Disko (HR)
- FVLCRVM (SVK)
- Funk Guru (HR)
- phillipe (HR)
- Zolium (HR)
- Ana Antonova (HR)
- Morikone (HR)
- Jelen Jelen (HR)

Objavljeno 16.08.2016.

Vremeplov

San koji čovjek sanja sam je samo san. San koji sanjamo s drugima je stvarnost... Ne vjerujem u ubijanje koji god razlog postojao za to.
John Lennon