Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

’’Raskružje’’ - mjuzikl mijena u Puli i Zagrebu!

’’Raskružje’’ - mjuzikl mijena u Puli i Zagrebu!Nakon premijernih izvedbi u Rijeci, a potom u Krku, na otvorenju 60. krčkih Ljetnih priredbi, Putokazi će svoj autorski mjuzikl „Raskružje“ prikazati istarskoj i zagrebačkoj publici.

Publika i kritika dosad su za Raskružje imale samo riječi hvale, a produkcijski raskošan mjuzikl Istrani će moći pogledati 04.11. na pozornici Istarskog narodnog kazališta, a Zagrepčani 21.02., 2017. u kazalištu Kerempuh.

Stvoren prema originalnom konceptu libretistice Irene Križ te satkan od pjesama Putokaza s autorskih albuma („Nova Zemlja“, „Mjesec“, „Androida“ i „Porculan“), u novom glazbenom ruhu orkestratora Filipa Franka, „Raskružje“ donosi priču o ljubavi koja izlazi iz okvira, spretno isprepliće slavenski mit o Jarilu i Morani s onim grčkim o Perzefoni, suprotstavljajući pritom dva mitološka motiva o nastanku proljeća.

Može li ljubav prevladati razlike i predrasude, što ih nameće pripadnost drugačijem podrijetlu, pitanje je koje dovodi do zanimljivog zapleta koji vrvi slavenskim vilama, bogovima i grčkim furijama, gdje glavni likovi Demetra i Perun, Morana i Jarilo, Janja i Gospodin Lijep i Mlad, putuju Raskružjem u vječnim ponavljanjima iščekujući ljubav.

U zaista dojmljivoj izvedbi sudjeluje četrdeset sjajnih vokalista. Režiju potpisuju Lenka Udovički i Ivana Kalc, kostime Tajči Čekada, oblikovanje rasvjete, scene i videa Deni Šesnić i Martino Šesnić, dok ton oblikuje Goran Časni.

Objavljeno 13.10.2016.

Vremeplov

Rock muzika je izgubila svoj subverzivni potencijal. Ona je postala bezopasna za politiku. Što više ona je postala profitabilna za politiku.
Petar Jevremović, intervju za RiRock.com