Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

’’Raskružje’’ - mjuzikl mijena u Puli i Zagrebu!

’’Raskružje’’ - mjuzikl mijena u Puli i Zagrebu!Nakon premijernih izvedbi u Rijeci, a potom u Krku, na otvorenju 60. krčkih Ljetnih priredbi, Putokazi će svoj autorski mjuzikl „Raskružje“ prikazati istarskoj i zagrebačkoj publici.

Publika i kritika dosad su za Raskružje imale samo riječi hvale, a produkcijski raskošan mjuzikl Istrani će moći pogledati 04.11. na pozornici Istarskog narodnog kazališta, a Zagrepčani 21.02., 2017. u kazalištu Kerempuh.

Stvoren prema originalnom konceptu libretistice Irene Križ te satkan od pjesama Putokaza s autorskih albuma („Nova Zemlja“, „Mjesec“, „Androida“ i „Porculan“), u novom glazbenom ruhu orkestratora Filipa Franka, „Raskružje“ donosi priču o ljubavi koja izlazi iz okvira, spretno isprepliće slavenski mit o Jarilu i Morani s onim grčkim o Perzefoni, suprotstavljajući pritom dva mitološka motiva o nastanku proljeća.

Može li ljubav prevladati razlike i predrasude, što ih nameće pripadnost drugačijem podrijetlu, pitanje je koje dovodi do zanimljivog zapleta koji vrvi slavenskim vilama, bogovima i grčkim furijama, gdje glavni likovi Demetra i Perun, Morana i Jarilo, Janja i Gospodin Lijep i Mlad, putuju Raskružjem u vječnim ponavljanjima iščekujući ljubav.

U zaista dojmljivoj izvedbi sudjeluje četrdeset sjajnih vokalista. Režiju potpisuju Lenka Udovički i Ivana Kalc, kostime Tajči Čekada, oblikovanje rasvjete, scene i videa Deni Šesnić i Martino Šesnić, dok ton oblikuje Goran Časni.

Objavljeno 13.10.2016.

Vremeplov

Prohujalo deset godina i ništa. Prohujat će i još deset. Šta je bilo između i što će biti, nemam pojma...
Stanko Bažanić, intervju za RiRock.com