Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

2004.

2004.Dana 1. kolovoza 2004. s radom je započeo RiRock.com - glazbeni internet magazin koji je prvi počeo sustavno pratiti, bilježiti i arhivirati sve ono što čini zanimljivu i intrigantnu pojavu zvanu Ri-rock scena.
Obično bi bilo spomena prilikom raznih obljetnica i većih koncerata, povremeno bi netko od diskografa pojačao interes za istu objavljivanjem nekog od kultnih albuma, no Ri-rock je od svog davnog utemeljenja postao daleko šira pojava od same glazbe.
Ri-rock scena je najinovativnija i najradikalnija glazbena scena nastala na prostorima ovog dijela Europe. Zahvaljujući brojnim kreativnim idejama i izričajima iznjedrila je prepoznatljiv duh i postala jedno od najoriginalnijih obilježja grada Rijeke, Primorsko-goranske županije i Hrvatske što je glavni urednik i osnivatelj RiRock.com Robert Paulić smatrao vrijednim pažnje.

Putokazi objavljuju album ”Androida” koji bi se mogao opisati kao nadahnuti ambijentalni electro-etno trip album snimljen na relaciji Rijeka – Ljubljana – Zagreb.Pročitajte cijeli članak

2003.

2003.Riječki koncertni promotor, nekadašnji voditelj programa kluba Palach, vlasnik kluba Točka te kasnije Stereo dvorane, Simon Dejhalla, proteklih je godina organizirao nekoliko zapaženih manifestacija u Dvorani mladosti, primjerice ”Noć uz Rijeku 2” i ”Totalna pušiona”, no svečani jubilarni koncert povodom 25. izdanja ”Ri Rock festivala” koji će se uz pomoć Grada Rijeke i riječke podružnice HGU-a održati 13.12. najznačajniji je njegov projekt u čiju se realizaciju zbog opsežnosti projekta ušlu već početkom 2003. godine.

Riječka metal gothic skupina Ashes You Leave uspješno promovira po Europi svoj album ”Fire” izdan na etiketi Morbid records.Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 01.09.2005.

2002.

2002.En Face su objavili album uspješnica ”Best of 12+4” gdje na jednom mjestu nalazimo odličan presjek višegodišnje karijere i dugotrajnog glazbenog profiliranja grupe. En Face na ovom best of složencu nude savršen omjer rocka, popa i melodičnih numera, te nekoliko uspješnih gostovanja i suradnji. Od novijih pjesama treba izdvojiti uspjelu obradu pjesme ”Lola” naftalinskih Pro Arte napravljenu u suradnji s bratskim Blagdan Bandom i radijski hit singl ”Stariji smo jedan dan” u suradnji s grupom E.N.I.

Neno Belan i Fiumens objavili su pop-rock album ”Luna & Stelle” čime je Neno Belan, unatoč osporavanjima (ne)zvanično postao dijelom ”riječkog rock plemena”.Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 21.08.2005.

Vremeplov

Rijeka je kao grad kroz godine imala i uspone i padove što se tiče mjuze ali je uvijek bila tu negdje u vrhu gradova iz kojih su se pojavljivali odlični bendovi. Rijeka će za nas uvijek biti grad muzike.
Ivan Bojčić (Morso)