Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

11. Jazz Ex Tempore 24.-27.11.

11. Jazz Ex Tempore 24.-27.11.Nakon 11 godina postojanja, preko 40 inozemnih glazbenika iz 25 zemalja svijeta, Jazz Ex Tempore novo desetljeće započinje slavljenjem hrvatske glazbe.

S obzirom na neizmjerno bogatstvo hrvatske glazbene baštine, raznolikost glazbenih stilova od Međimurja do Istre i od Slavonije do Dalmacije, na ovogodišnji projekt su pozvani naistaknutiji predstavnici svoje „rodne grude“: Tamara Obrovac iz Istre, tamburaš Filip Novosel iz Slavonije, Marko Ramljak s dalmatinskom violinom, Maasej Kovačević iz Međimurja i primorsko-kvarnerski glazbenici Damjan Grbac i Tonči Grabušić. Svu tu silu hrvatske raznorodne glazbe i instrumenata pokušat će uskladiti umjetnički ravnatelj Jazz Ex Tempore projekta - Elvis Stanić.

11. Jazz Ex Tempore započinje u utorak, 24.11., kada će Tamara Obrovac i Elvis Stanić održati javnu radionicu / jazz talk o istarskoj glazbi, ljestvici i jazzu.

U srijedu, 25.11., Marko Ramljak će pričati o tome što je Dalmacija bez klape i je li to uopće moguće, a u četvrtak, 26.11., Filip Novosel će, kao jedini diplomirani jazz tamburaš na svijetu, podijeliti s publikom svoje izuzetno zanimljivo iskustvo studiranja tambure na New School for Jazz and Contemporary Music u New Yorku, te demonstrirati neobičnan spoj tambure i jazza.

Sve radionice / jazz talkovi se održavaju u Vili Antonio s početkom u 20.00 h, besplatne su i otvorene za javnost.

Završni koncert će se održati u petak, 27.11., u Vili Angiolini s početkom u 20.00 h, a ulaznice, po cijeni od 70 kn, možete kupiti na prodajnim mjestima sustava Moje karte, online na www.mojekarte.hr i ispred dvorane sat vremena prije početka koncerta.lobodan

Objavljeno 22.11.2015.

Vremeplov

Upitajte se: „Jesam li danas bio ljubazan?“ Učinite da ljubaznost postane vaš svakodnevni način ophođenja i promijenite svoj svijet.
Annie Lennox