Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

12 Liburnia Jazz Festival

12 Liburnia Jazz Festival Kao i Opatija koja ljubomorno čuva svoju tradiciju, ali uvijek nastoji ponuditi nešto novo, i Liburnia Jazz Festival je u stalnoj mjeni, ali čuva stečeno.

Tradicionalno, već 12 godina za redom, Liburnia Jazz Festival će se i ove godine održati prvi vikend u srpnju (od 06.-08.07.) u Opatiji.

Tradicionalno, udruga Liburnia Jazz nastoji imati ekskluzivan, originalan i pomalo neuobičajen program. Tradicionalno, za vrijeme trajanja Festivala, slučajni prolaznici nikada neće u potpunosti moći znati gdje ih sve jazz, i s čime, može zaskočiti.

Ove godine Liburnia Jazz Festival svojoj uistinu vjernoj publici nudi čak 16 koncerata na 8 pozornica u samo tri dana. Uz jedinstveni Jazz Boat, koncerte na Ljetnoj pozornici, terasi hotela Bristol, ponoćne koncerte i jam sessione u Lounge baru Monokini, ove godine će publika moći i doručkovati jazz na terasama hotela Imperijal i Milenij ili večerati jazz uz bazen hotela Ambasador.

U nedjeljnu večer, posjetitelji će moći birati između besplatnog cjelovečernjeg koncerta u Mileniju ili na novoobnovljenoj terasi hotela Kvarner.

Kao i uvijek, prvi vikend srpnja u Opatiji je rezerviran za jazz i to se nikako ne može izbjeći.

Objavljeno 22.04.2012.

Vremeplov

Ustvari počeo sam se baviti fotografijom na prilično atipičan način. Nisam startao kao većina drugih dečki na putu do umjetničkog fotografa radom po novinama, pogotovo omladinskim. Ja sam odmah krenuo sa izložbama fotografija.
Rino Gropuzzo, riječki fotograf