Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

13. Ljeto na Gradini

13. Ljeto na GradiniLjeto na Gradini, koje se ove godine održava po 13. put započet će 07.06.2018. uz 4000 plamenova svijeća, smještenih na svakom kutku kaštela te površinama prekrasnog parka koji okružuje zidine.

Obzirom da Ljeto na Gradini počiva na konceptualnim manifestacijama, upravo kroz prvu od ukupno 6 konceptualnih manifestacija, zakoračit ćemo u 13. Ljeto na Gradini, koje će i ove godine biti bogato programskim sadržajem za sve ukuse.

Kaštel nad Rijekom zasjat će u 4000 plamenova koji će veličanstvene srednjovjekovne zidine obojiti svjetlošću, a u parku ispred kaštela stvoriti bajkovitu atmosferu ispunjenu čarolijom svijeća. U suradnji s PC grupom, instalacije upotpunjene svijećama, viseći plamenovi te puteljci omeđeni svijećama stvorit će potpuno novu vizualnu koncepciju kaštela koji će dodatno biti oplemenjen ambijentalnom rasvjetom te produkcijskim efektima.

Otvaranje Ljeta na Gradini obogatit će i glazbeno - scenski program pod zvjezdanim nebom, a ova jedinstvena manifestacija temeljena na plamenu svijeća bit će uvertira u još jedno Ljeto na Gradini prepuno glazbe, scenskih nastupa, umjetničkih i konceptualnih manifestacija te kazališnih izvedbi.

Ulaz u park za posjetitelje se otvara u 21:30, a Gradina će svoja vrata otvoriti u 22.00. Programski dio započinje u 22:15. Za sve posjetitelje ulaz je slobodan.

Objavljeno 30.05.2018.

Vremeplov

Svatko tko ima imalo smisla za humor ako stavi neki moj album u player smijat će se od početka do kraja.
Eminem