Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

13. sajam ploča u Rijeci!

13. sajam ploča u Rijeci!U subotu, 5.10. s početkom od 10:00 u riječkom Palachu započinje 13. po redu sajam ploča. Kupovina, razmjena, cjenkanje, žicanje...

Jesenska kolekcionarska priča za neke novi početak, a za neke uobičajena praksa. Čak 15 izlagača iz svih dijelova Hrvatske i susjedne Slovenije spremno (do)čekaju publiku svih uzrasta, a osim već ustaljenih izlagača dolaze i neka nova lica, kako kažu s jedinstvenom ponudom.

Naravno, osim ploča kao glavnih formata, biti će tu mjesta i za pokoji CD, kao i nezaobilazne filmske plakate i slične memorabilije.

Mjesto radnje je OKC Palach, no ukoliko vremenske prilike dozvole sajam će biti održan u Kružnoj ulici (odmah do kluba).
Ulaz je slobodan.

Objavljeno 05.10.2019.

Vremeplov

Još živimo u dosta divljoj varijanti kapitalizma, a potražnja za kulturom, bila ona popularna ili visoka, nije tolika niti će ikada biti kao za pivom i nogometom... Kulturnjaci vole da ih se tretira kao zaštićenu vrstu i ne žele shvatiti da je na kraju dana njihov izričaj, bez obzira na granu kulture, samo još jedan proizvod na tržištu, i potrebno je vraški se potruditi da bi svoju zamisao ili djelo podijelili sa svijetom.
Ivan Šarar, riječki menadžer i glazbenik (Let3)