Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

14. Liburnia Jazz Festival - kompletan program

14. Liburnia Jazz Festival - kompletan programNakon najave jazz atrakcija 14. Liburnia Jazz Festivala: Luis Bonilla Mediteranean Collectiva (petak, 4.07.), velike izraelske pjevačke dive NOE (subota, 5.07.) na opatijskoj Ljetnoj pozornici i najznačajnijeg salsa jazz sastava u ovom dijelu Europe - CUBISMA (nedjelja, 6.07.) na prekrasnoj terasi hotela Kvarner, objavljujemo i kompletan program ovogodišnjeg Festivala.

Kao openeri Luisu Bonilli predstavit će se novi hrvatski jazz sastav Veselino Jazz Project,. a prije Noe će zapjevati Lela Kaplowitz uz Joevu pratnju, između ostalog i na tubi.

Sa 13 koncerata na čak 8 pozornica u samo tri dana, susresti se s dobrom glazbom postaje neminovna činjenica.

U subotu (4.7.) u 10 h ujutro na jazz doručku na terasi hotela Milenij prva jutarnja kava bit će začinjena brazilskim skladbama Dine e Mel , a u nedjelju (5.7.) se uz buđenje sluša Jazz natašte na terasi hotela Imperijal.

U predvečerje krećemo na krstarenje opatijskom rivijerom jedinstvenim Jazz Boatom uz odlični Soul Basement i Dinu e Mel.

U 20 h na terasi hotela Bristol, za večernje zagrijavanje poslušajte Jazz natašte i Soul Basement, a uz bazen hotela Ambasador Salty Tails.

U nedjelju se večernji koncerti sele na terasu hotela Tamaris uz zvuke Cosmic Comba i terasu hotela Kvarner gdje će Cubismo zakuhati atmosferu i zaključiti ovogodišnji Festival.

Objavljeno 19.06.2014.

Vremeplov

Ustvari počeo sam se baviti fotografijom na prilično atipičan način. Nisam startao kao većina drugih dečki na putu do umjetničkog fotografa radom po novinama, pogotovo omladinskim. Ja sam odmah krenuo sa izložbama fotografija.
Rino Gropuzzo, riječki fotograf