Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

20. rođendan River Puba!

20. rođendan River Puba!River pub, jedan od najdugovječnijih, a po mnogima i najljepših hrvatskih pubova, u subotu 16.12. slavi svoj 20. rođendan uz besplatni koncert grupe Mandrili.

River pub otvorio je svoja vrata još u prošlom stoljeću i to davne 1997.g. te je od tada nezaobilazno okupljalište rokerske Rijeke. U tom dugom periodu River je ugostio ogroman broj posjetitelja, bendova i DJ-a te prošao razne manje i više uspješne faze, a posljednje je 4 godine pod novim vodstvom postao jedno od nezaobilaznih mjesta u Rijeci gdje je dobra zabava zagarantirana.

Od koncerata do kvizova i karaoka, raznih slušaona i filmskih projekcija te čak i promocija knjiga - sve to možete doživjeti u ovom lijepom pubu, a ekipa iz Rivera garantira da će se truditi još više i jače kako bi se održalo ovo okupljalište mlađih i starijih riječana željnih kvalitetnog i raznovrsnog programa.

Povodom ovog lijepog okruglog jubileja River Pub poziva sve prijatelje, poznanike i suradnike, da se pridruže na rođendanskoj proslavi uz tortu, hostese i razne pitke akcije, a kao poklon vjernoj publici poklanja besplatni koncert još jednih (skoro) 20-godisnjaka, riječkih miljenika - Mandrila.

Riječki sastav Mandrili su sa svojih 19 godina aktivnog djelovanja, 5 albuma i nebrojenim nizom nastupa i koncerata jedno od najpostojanijih imena na domaćoj sceni.

Od pobjede na Ri Rocku ’98. koja ih je poslala na put aktivnog rock ansambla pa sve do danas, Mandrili miješaju u svoj karakteristični glazbeni izričaj mnoge stilove i pravce; od rapa, elektronike, indie do klasičnog rocka i popa, sve kroz jedinstvenu riječku, mandrilovsku prizmu.

Svoju su diskografsku priču započeli s Croatia Recordsom (Embryo, 2002), nastavili s Aquariusom (P, 2006; Tibet, 2008 i Demencija, 2013) a našli su strasti biti i Les Mandrills - prateći bend legendi riječke glazbe, Valteru Kocijančiću (Paraf) na njegovom prvom solo albumu ’Apstinencija’ (Aquarius, 2010).

Nakon brojnih vrsnih glazbenica i glazbenika koji su kroz godine djelovali u Mandrilima, ovaj uvijek koncertno raspoložen bend danas čine Kristijan Čoza (vokal), Tomislav Radinović (gitara), Robert Jovanović (bas) i Alen Tibljaš (bubnjevi).

Objavljeno 14.12.2017.

Vremeplov

Ustvari počeo sam se baviti fotografijom na prilično atipičan način. Nisam startao kao većina drugih dečki na putu do umjetničkog fotografa radom po novinama, pogotovo omladinskim. Ja sam odmah krenuo sa izložbama fotografija.
Rino Gropuzzo, riječki fotograf