Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

20. rođendan River Puba!

20. rođendan River Puba!River pub, jedan od najdugovječnijih, a po mnogima i najljepših hrvatskih pubova, u subotu 16.12. slavi svoj 20. rođendan uz besplatni koncert grupe Mandrili.

River pub otvorio je svoja vrata još u prošlom stoljeću i to davne 1997.g. te je od tada nezaobilazno okupljalište rokerske Rijeke. U tom dugom periodu River je ugostio ogroman broj posjetitelja, bendova i DJ-a te prošao razne manje i više uspješne faze, a posljednje je 4 godine pod novim vodstvom postao jedno od nezaobilaznih mjesta u Rijeci gdje je dobra zabava zagarantirana.

Od koncerata do kvizova i karaoka, raznih slušaona i filmskih projekcija te čak i promocija knjiga - sve to možete doživjeti u ovom lijepom pubu, a ekipa iz Rivera garantira da će se truditi još više i jače kako bi se održalo ovo okupljalište mlađih i starijih riječana željnih kvalitetnog i raznovrsnog programa.

Povodom ovog lijepog okruglog jubileja River Pub poziva sve prijatelje, poznanike i suradnike, da se pridruže na rođendanskoj proslavi uz tortu, hostese i razne pitke akcije, a kao poklon vjernoj publici poklanja besplatni koncert još jednih (skoro) 20-godisnjaka, riječkih miljenika - Mandrila.

Riječki sastav Mandrili su sa svojih 19 godina aktivnog djelovanja, 5 albuma i nebrojenim nizom nastupa i koncerata jedno od najpostojanijih imena na domaćoj sceni.

Od pobjede na Ri Rocku ’98. koja ih je poslala na put aktivnog rock ansambla pa sve do danas, Mandrili miješaju u svoj karakteristični glazbeni izričaj mnoge stilove i pravce; od rapa, elektronike, indie do klasičnog rocka i popa, sve kroz jedinstvenu riječku, mandrilovsku prizmu.

Svoju su diskografsku priču započeli s Croatia Recordsom (Embryo, 2002), nastavili s Aquariusom (P, 2006; Tibet, 2008 i Demencija, 2013) a našli su strasti biti i Les Mandrills - prateći bend legendi riječke glazbe, Valteru Kocijančiću (Paraf) na njegovom prvom solo albumu ’Apstinencija’ (Aquarius, 2010).

Nakon brojnih vrsnih glazbenica i glazbenika koji su kroz godine djelovali u Mandrilima, ovaj uvijek koncertno raspoložen bend danas čine Kristijan Čoza (vokal), Tomislav Radinović (gitara), Robert Jovanović (bas) i Alen Tibljaš (bubnjevi).

Objavljeno 14.12.2017.

Vremeplov

Među mnogim stvarima po kojima je Rijeka posebna, riječka glazbena scena zauzima veliko i važno mjesto. Ona nije samo stvar glazbe, ona je postala dio riječkog stila života i načina razmišljanja.
Vojko Obersnel, gradonačelnik Rijeke