Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

25godina Dallas Music Shopa u Rijeci

25godina Dallas Music Shopa u RijeciJedna od kultnih riječkih lokacija, bez sumnje je Splitska 2a, na kojoj već punih 25 godina djeluje Dallas Music Shop.

Nezaobilazno je to mjesto za sve ljubitelje glazbe, u svim njezinim oblicima, a ovu posebnu obljetnicu slavimo zajedno, u petak, 28.10.2022.

Start je u 18h, u i ispred samog shopa, uz elektroničke zvukove kompilacije ’’Perspective’’, kojom je predstavljen presjek aktualnih trendova riječke elektroničke scene. Kompilaciju će predstaviti njen urednik i glazbeni selektor Arsen Pavešić.

Zagrijani plesnim beatovima, od 20h selimo u još jedno kultno riječko okupljalište, klub Palach, gdje će koncertne promocije svojih novih albuma predstaviti Doktor, Mrave Brojim, Sandro Bastiančić, The Siids i White On White.

Rođendanskom slavlju priključit će se i energična riječka šestorka Bene, oformljena početkom godine, a čiji su članovi veterani glazbene scene i iskusni glazbenici kojima će ovo biti prvi službeni nastup.

Ulaz u Palach je slobodan.

Objavljeno 26.10.2022.

Vremeplov

Diskografija je jedno, mediji drugo, a koncerti treće. Svaka od tih stavki traži sasvim drugačiji pristup, ali i potpunu predanost.
Damir Urban - intervju za RiRock.com