Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Acid Mothers Temple & the melting paraiso U.F.O

Acid Mothers Temple & the melting paraiso U.F.O Podsjetimo, u sklopu svoje Hallelujah Mystic Tour in Europe, mastermind benda, gitarist Kawabata Makoto izmedju ostalih svojih projekata našao je vremena i posložio ekipu za još jedan pohod na stari continent.

S gotovo 90 izdanja, kao i činjenice da godišnje znaju objaviti i po nevjerojatnih deset albuma, njima ideja i inspiracije jednostavno ne ponestaje, te su polagano dosegli zvjezdani status. Grupa je to koja je na scenu vratila interes za psihodeliju, kraut rock i progresivni rock i koja se smatra jednim od najboljih japanskih bendova u povijesti, a njihov rad je glazba uz koju putujete, prisjećate se i prepuštate kaosu.

Koncert otvaraju domaći dečki okupljeni pod nazivom The Freak Folk Of Mangrovia. Sebe opisuju kao fluktuirajući kolektiv glazbenika koji već više godina surađuju u raznim bendovima. Glazbi se pristupa kao igri, eksperimentirajući sa zvukom i raznim ritmičnim temama. Ne stvaraju pjesme u klasičnom smislu već razrađuju ideje koje se kreću od laganih, opuštenih, atmosferičnih dijelova do žestokih, kaotičnih, soničnih eksplozija. Samim time nikad ništa nije izvedeno identično i svaki put je pred sastavom drugačiji izazov što stvara uzbudljivo i nepredvidivo putovanje kroz nove zvukovne pejzaže.

Riječki dolazak japanskog psihodeličnog benda Acid Mothers Temple zakazan je za četvrtak, 28.9. s početkom u 20h u Omladinskom kulturnom centru Palach.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 50,00kn dostupne su u Dallas music shop Rijeka ili u sustavu Entrio, dok će im cijena na ulazu iznositi 75,00kn.

Satnica:
20h vrata
20.30h FFOM
21.15h AMT

Ulaznice: 50,00kn/75,00kn
Pretprodaja:Dallas music shop Rijeka, Entrio


Objavljeno 28.09.2017.

Vremeplov

U međuvremenu, molim za malo solidarnosti jer glazba rikava...
Paolo Sfeci (HGU)