Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Akcija “Zastave Apsurdistana”

Akcija “Zastave Apsurdistana” Radio Korzo pokrenuo je originalnu riječku akciju nazvanu “Zastave Apsurdistana” povodom velikog koncerta Dubioza Kolektiva u Dvorani mladosti 15.11.2013.

Akcija poziva sve fanove Dubioze ili one koji će to tek postati da izrade zastavu ili transparent posvećen Apsurdistanu. Fotografiju svoje zastave ili transparenta treba postati na Facebook event koncerta, a one slike koje osvoje najviše likeova osvojit će posebne nagrade.

Prva nagrada je 5 ulaznica za koncert, upoznavanje s Dubiozom i službeno uručenje zastave. Druga i treća nagrada su 3, odnosno 2 ulaznice za koncert.

Naravno, najbolje zastave i transparenti bit će obješeni u Dvorani mladosti 15. 11. Akcija “Zastave Apsurdistana” službeno je krenula, a završit će u utorak, 12.11.
Pobjednik će biti objavljen u srijedu, 13.11.2013.

Inicijator akcije “Zastave Apsurdistana” je Radio Korzo koji je ideju predstavio bendu koju su je, pak, spremno prihvatili i podržali. Originalna riječka akcija daje šansu svim kreativcima da prikažu kako oni zamišljaju zastavu i transparent države ili država satkanih u pjesme najvećeg benda naše regije.

Dubioza Kolektiv u društvu Brkova i S.A.R.S. zauzet će 15. studenoga Dvoranu mladosti na Trsatu na najvećem riječkom koncertu 2013. godine, a sve uz podršku Tuborg Open Faira, platforme koncipirane na način da atraktivnim glazbenim sadržajima te odabirom vrhunskih izvođača dodatno obogati hrvatsku koncertnu i festivalsku scenu.


Objavljeno 05.11.2013.

Vremeplov

Dođeš, sviraš, i nadaš se da su neki bitni igrači u publici, koji mogu i žele ti pomoći u budućnosti. Odnosno žele pomoći sebi na način da usput možda pomognu i tebi.
Mario Grdošić, glazbeni promotor