Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Akustika predstavlja: Atmospheric

Akustika predstavlja: AtmosphericNovi utorak i novo akusticiranje na pozornicu riječkog Tunela dovodi electro-pop trio Atmospheric, koji će nam nastupiti 10. ožujka.

Ova riječka skupina postoji od 2002. godine, s ciljem što ugodnijeg dočaravanja lepršavog zvuka ambijentalnog electro-pop žanra. Za stihove, glazbu i aranžmane zalužan je Lado Bartoniček, a uz njega skupinu čine Katja Budimčić i Marko Sedlak, a zajedničkim snagama do sada su stvorili ukupno tri studijska albuma, od kojih je posljednji ”Pričaj mi” iz 2012. godine. Atmospheric su nedavno predstavili i novi singl, pjesmu ”Ne voliš me”.

Kako zvuče u akustičnom izdanju, riječka publika ima priliku provjeriti na novom izdanju Akustike u Tunelu, a nama će ovo ujedno biti i prvo akusticiranje uz skupinu Atmospheric.

Početak svirke je u 21:30, a ulaz je slobodan.

Objavljeno 10.03.2015.

Vremeplov

Kad kažem ”Ri-rock”, ne mislim samo na glazbeni izričaj riječke scene osamdesetih (Termiti, Paraf, Let 2-3, Laufer, Grad, Grč, Fit... ), nego i na sve ono što je tomu prethodilo, išlo uz to i slijedilo. Mislim na hrpu jednokratnih bandova koji su vježbali u garažama i šupama od Kraljevice do Mošćenićke Drage i opijali se jeftinim vinom na nekom od lokalnih ”jogova”, mislim također na večernja okupljanja na Kontu i život oko Palacha. Mislim na iskrene i naivne mladenačke snove o demo-snimkama, albumima, samostalnim koncertima, svjetskim turnejama.
Bekim Sejranović, književnik