Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Alen Liverić u novom spotu grupe Father!

Alen Liverić u novom spotu grupe Father! Najavu da se nešto ”kuha” u taboru riječke petorke Fatheri su dali nagovjestiti još prije godinu dana izbacivanjem odličnog predsingla ”Eleanor Rigby” legendarnih Beatlesa, a potvrda da nisu ”zaribali” došla im je u formi radijske glazbene emisije koju je osobno vodio frontman Iron Maidena, Bruce Dickinson, puštajući ”Eleanor Rigby” ekskluzivno i premijerno u svojem radio-showu na BBC-u.

Za prvi službeni singl sa novoga albuma odabrana je pjesma ”Venus & Mars” za koju su dečki ovih dana u Rijeci snimali i spot, a posebnu čast iskazao im je poznati hrvatski glumac Alen Liverić (Transatlantik, Ničiji sin, Duga mračna noć), ne dvojeći ni trenutka želi li sudjelovati u snimanju novog video uratka.

’’Dečki su sjajni i rade odličnu glazbu, a takve riječke glazbene priče treba uvijek podržati’’ - rekao je Liverić.

Kako je scenarij zahtijevao različite interpretacije raznih karaktera, poznatom riječkom glumcu pridružili su se i odlična Anastazija Balaž-Lečić, te ’’buduća zvijezda hrvatskog i svjetskog filma’’, kako naglašavaju dečki iz Fathera, mladi Filip Krasny u ulozi Alenovog sina.

Redateljske palice prihvatio se Igor Modrić, iskusni Riječanin sa više od 400 ostvarenih videospotova, a zanimljivu priču kamerom je zabilježio Robert Kalčić, uz asistenciju light majstora Svena Jelovića.

Objavljeno 27.03.2011.

Vremeplov

Čovjek mora znati svoje granice. Ja ne znam koje su vaše granice. Sa dvanaest godina sam shvatio koje su moje. Shvatio sam da nema previše granica ako radim po svom.
Johnny Cash