Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Alternativna Barbara Munjas dolazi na Impulse Festival!

Alternativna Barbara Munjas dolazi na Impulse Festival!Barbara Munjas kantautorica je koja se posljednjih godina nakon glazbenog djelovanja u sastavima ”Gustafi” i ”Barbari” posvetila solo karijeri. (Foto: A. Knežević)

Na Impulse Festival dolazi promovirati svoj debitantski album ”Right Place Right Time” koji je netom izašao za Aquarius Records. Drugim riječima u pravom trenutku i na pravome mjestu!

Njena koncertna promocija održat će se u Rijeci na botelu Marina u četvrtak, 21. travnja u 21 sat. Na novom joj se albumu nalaze uspješnice kao što je singl ”Gone back” s kojim je 2020. osvojila nagradu za pjesmu godine u izboru publike na portalu Muzika.hr te nagradu AMVA za najbolji regionalni indie videospot godine.

U proteklih godinu dana Barbara je javnosti predstavila nekoliko novih pjesama, a neke od njih su ”I Will Be Standing”, ”Like I Wanted” i ”Men”. Sve njih, kao i ostale pjesme s albuma izvest će u Rijeci sa svojim pratećim bendom. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 40 kuna dostupne su u Dallas music shop Rijeka i sustavu Entrio, dok će im cijena na dan koncert iznositi 60 kuna.

Istog dana, u sklopu Impulsa, s početkom u 20 sati u riječkom muzeju Peek&Poke, povodom 15. obljetnice rada ovog muzeja informatike, očekuje vas posebno gostovanje eksperimentalnog umjetnika Packmessa.

Packmess, imenom i prezimenom Miodrag Gladović, artist je koji izvodi audiovizualni performans kroz improvizaciju koja je bazirana na minimalističkim gitarskim dronskim strukturama uz dodatak ‘eksplozivne’ muzičke ekspresije ostvarene putem joysticka koje koristi kao muzički instrument.

Za svoj nastup koristi open source platforme Supercollider, Pure Data i Processing. Ulaz je slobodan, no zbog ograničenog kapaciteta dostupan je samo za ”najbržih” 25 osoba. Dovoljno je poslati e-mail s naslovom “Daj mi Packmess” na: info@distune.org.

Objavljeno 19.04.2022.

Vremeplov

Natječem se sam sa sobom i gubim…
Roger Waters (Pink Floyd)