Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Antivalentinovo postaje Karentinovo

Antivalentinovo postaje KarentinovoNakon uspješne druge reinkarnacije u veljači ove godine, Antivalentinovo se vraća i iduće godine u još jačem sastavu i uz novi slogan – “Ništa ljubav, karentinovo svuda!“...

Ovoga puta će uz začetnike i rezidente, popularni bend Let3, nastupiti još dva super-headlinera i još jedan bend u ulozi posebnih gostiju pa nas tako i ove godine čeka peterosatni koncertni spektakl.

Prvi super-headlineri Antivalentinova 3 su TBF, jedan od najcijenjenijih domaćih bendova koji će se, uz live izvedbe svojih hitova kao što su “Veseljko”, “Guzice i sise”, “Mater”, “Fantastična” i mnoge druge, sasvim sigurno na pozornici i pred publikom Antivalentinova osjećati kao riba u vodi.

Treći headliner ove velike antivalentinovske fešte bit će otkriven u studenom.

Tradicionalno i ove godine u prodaji će jedna ulaznica vrijediti za dvije osobe, a tu su i pojedinačne za samce i usamljene lovce koji misle da će po mračnim kutovima dvorane moći odvajati i loviti najslabije primjerke antivalentinovske populacije.

Ulaznice za Antivalentinovo 3 kreću u prodaju od utorka, 10. listopada kroz sustav i prodajna mjesta Eventima (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark), a moći ćete ih kupiti i u Dirty Old Shopu i Dallas Recordsu te u riječkom Dallas Music Shopu.

Cijena early bird ulaznice kreće se od 60 kuna za jednu do 100 kuna za dvije osobe, a akcija traje do 12. studenog (ili do isteka zaliha jer broj early bird ulaznica je ograničen).

Nakon toga, cijena ulaznica do kraja godine iznosit će 80 kuna za jednu, odnosno 140 kuna za dvije osobe, a od početka 2018. godine cijena se penje na 90 kuna za jedno, odnosno 160 kuna za dvije osobe.

Objavljeno 11.10.2017.

Vremeplov

Umjetnik može imati terete za koje ”običan čovjek” ne zna, no ”običan čovjek” ima terete koji nisu ni dotakli mnoge umjetnike.
Patti Smith