Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Art-kino slavi osmi rođendan!

Art-kino slavi osmi rođendan!U tjednu između 12. i 18. prosinca Art-kino proslavit će svoj osmi rođendan onako kako to najbolje zna: sjajnim filmskim programom.

Očekuju nas dvije riječke premijere domaćih igranih uspješnica uz gostovanja autorica („Sve najbolje“ ,i „Dobra žena“), klasici dječjeg filma („Crveni balon“ i „Čarobnjak iz Oza“) te kultni „Veliki Lebowski“, a tijekom tjedna prilike za čestitanja bit će i na redovnim programima.

U rođendanskom tjednu Art-kino posjećuju cijenjene gošće: u ponedjeljak, 12.12. stiže Snježana Tribuson, redateljica „božićne“ komedije „Sve najbolje“ koja garantira salve zdravog smijeha, a u srijedu, 14.12. dolazi Mirjana Karanović, redateljica drame „Dobra žena“ koja je, među inim nagradama, na Pulskom filmskom festivalu osvojila i Zlatnu arenu za najbolji film u kategoriji Manjinska hrvatska koprodukcija.

Na centralnu proslavu rođendana Art-kina publika je pozvana u subotu 17.12., i to već od 11:00 kad je na repertoaru „Crveni balon“, Oscarom nagrađena priča za cijelu obitelj koja također slavi (60.) rođendan.

Subotnja večer bit će u znaku crnohumornog klasika braće Coen „Veliki Lebowski“. Neposredno prije filma, u 19:30, bit će predstavljena knjižica „Art-kino, molim fino!“ kolektiva škart koji je na osnovu dokumentarnih priča osmislio ilustriranu poetičnu „knjigovnicu“ „o malom kinu pored mora gdje svaki dan ima svoj film i svaki film ima svoju publiku“.

Nakon „Velikog Lebowskog“ druženje se nastavlja na rođendanskom partiju na kojem glazbu pušta DJ Dr. Smeđi Šećer, a energije valja ostaviti i za nedjeljno popodne i prekrasni klasik „Čarobnjak iz Oza“ iz 1939.

Objavljeno 09.12.2016.

Vremeplov

Volim se družiti s prijateljima. Volim glazbu. Volim gledati filmove. Volim jesti. Volim kuhati. Volim sport. Volim životinje. Volim djecu. Želim spasiti svijet. I kako da kombiniram to sve? Ne znam.
Joan Jett