Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Art-kino slavi osmi rođendan!

Art-kino slavi osmi rođendan!U tjednu između 12. i 18. prosinca Art-kino proslavit će svoj osmi rođendan onako kako to najbolje zna: sjajnim filmskim programom.

Očekuju nas dvije riječke premijere domaćih igranih uspješnica uz gostovanja autorica („Sve najbolje“ ,i „Dobra žena“), klasici dječjeg filma („Crveni balon“ i „Čarobnjak iz Oza“) te kultni „Veliki Lebowski“, a tijekom tjedna prilike za čestitanja bit će i na redovnim programima.

U rođendanskom tjednu Art-kino posjećuju cijenjene gošće: u ponedjeljak, 12.12. stiže Snježana Tribuson, redateljica „božićne“ komedije „Sve najbolje“ koja garantira salve zdravog smijeha, a u srijedu, 14.12. dolazi Mirjana Karanović, redateljica drame „Dobra žena“ koja je, među inim nagradama, na Pulskom filmskom festivalu osvojila i Zlatnu arenu za najbolji film u kategoriji Manjinska hrvatska koprodukcija.

Na centralnu proslavu rođendana Art-kina publika je pozvana u subotu 17.12., i to već od 11:00 kad je na repertoaru „Crveni balon“, Oscarom nagrađena priča za cijelu obitelj koja također slavi (60.) rođendan.

Subotnja večer bit će u znaku crnohumornog klasika braće Coen „Veliki Lebowski“. Neposredno prije filma, u 19:30, bit će predstavljena knjižica „Art-kino, molim fino!“ kolektiva škart koji je na osnovu dokumentarnih priča osmislio ilustriranu poetičnu „knjigovnicu“ „o malom kinu pored mora gdje svaki dan ima svoj film i svaki film ima svoju publiku“.

Nakon „Velikog Lebowskog“ druženje se nastavlja na rođendanskom partiju na kojem glazbu pušta DJ Dr. Smeđi Šećer, a energije valja ostaviti i za nedjeljno popodne i prekrasni klasik „Čarobnjak iz Oza“ iz 1939.

Objavljeno 09.12.2016.

Vremeplov

Uvijek sam znao da će me gledanje unatrag na moje suze nasmijati, ali nisam znao da će me gledanje unatrag na moj smijeh rasplakati…
Cat Stevens