Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Art kino spremno za jesen

Art kino spremno za jesenJesen stiže i Art-kino Croatia otvara svoja vrata i novu sezonu 23. rujna 2011.! Iako nam je ostalo još malo dana u rujnu, to ne znači da će biti i malo programa. Naprotiv - očekuje nas čak 30 filmskih naslova.

Nova se sezona svečano otvara u petak, 23. rujna 2011. Publika će vidjeti kratkometražne suvremene hrvatske naslove, koji su kako na domaćim, tako i na međunarodnim festivalima neskromno nagrađeni. U 20 sati gledat ćemo Žuti mjesec Zvonimira Jurića, Nogomet Ane Hušman i Onda vidim Tanju Jurja Lerotića.

Sljedeći dan, u subotu 24. rujna, u 18 sati nas očekuje četiri naslova, Dove sei, amor mio Veljka Popovića, Crveno Sonje Tarković, Imaš ti neku priču? Daria Juričana te Tulum Dalibora Matanića.U 20 sati gledamo opus Nedeljka Dragića, jednog od ponajboljih hrvatskih animatora, odnosno 11 kratkih filmova među kojima i Elegija iz 1965., Tup-tup iz 1972., ali i nagrađenu špicu za Animafest 2002. godine. Prije samih projekcija Nedeljko Dragić predstavit će svoju knjigu Avantura linije: 699 crteža ispod šestinskog šeširića.

Posjetitelji i posjetiteljice Art-kina i ove će godine biti dio publike iz cijelog svijeta na uzbudljivom Manhattan Short Film Festivalu - najvećem festivalu kratkog filma na svijetu, i to 30. rujna i 1. listopada u 20 sati.

U rujnu se smijemo skupa s Catherine Deneuve i Gerardom Depardieuom u svojem možda i najboljem komičarskom izdanju – u komediji-poslastici Trofejna žena (Potiche) genijalnog i pomaknutog Françoisa Ozona.

Kaboom Gregga Arakija znanstveno-fantastična je treš komedija s elementima misterija.

Objavljeno 18.09.2011.

Vremeplov

Upravo sam ”on the road” s bendom i napokon je sve super.
Cesar Rosas (Los Lobos)