Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Atmospheric objavio prvu službenu pjesmu benda

Atmospheric objavio prvu službenu pjesmu bendaRiječki Atmospheric ove godine slavi 20 godina postojanja i glazbenog stvaralaštva! Tim povodom objavili su svoj prvi službeni singl ’Skrivena duga’ nastao 2002., a po kojem naslov nosi i njihov aktualni album. Izvorno su je izveli Lado Bartoniček i Morena Scotti, a kasnije im se kao vokal pridružuje Martina Majerle te s bendom stvara do 2007. godine.

Nakon Martine, ženske vokale utjelovile su Natalija Brusić, Nevena Buljan, Katja Budimčić te Ana Horvat. 2015. godine Martina Majerle se ponovo pridružuje Atmosphericu, a njihova suradnja traje i dandanas.

U ovih dvadeset godina u bendu je djelovalo mnogo riječkih glazbenika, objavili su pet studijskih albuma, brojne singlove i video spotove, i odradili mnoge koncertne nastupe. Tijekom godina, ekipa Atmospherica realizirala je i nekoliko izvrsnih suradnji s hvaljenim domaćim glazbenicima među kojima su Arsen Dedić, Darko Rundek, Livio Morozin i Robert Funčić, koji su obradama njihovih pjesama dali su neki novi, drugačiji i zanimljiv zvuk.

Uz Ladu Bartoničeka, pokretača i autora benda, od mnogih riječkih umjetnica i umjetnika koji su bili dijelom ovog glazbenog projekta, danas u Atmoshericu djeluju Martina Majerle i Marko Sedlak.

Objavljeno 15.06.2022.

Vremeplov

Ritam ili imaš ili nemaš a kad ga imaš onda je to potpuno.
Elvis Presley