Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Bad Copy stižu u Palach

Bad Copy stižu u PalachU subotu 27.02.2016. u 23h, OKC Palach će ugostiti najpopularnije beogradske ‘’hiphopere’’ – Bad Copy.

Bad Copy u sastavu Ajs Nigrutin, Skywikluh, Bdat Džutim (Timbe) zajedno rade od 2001.godine, a iza sebe imaju 3 studijska albuma i nekoliko solo projekata u suradnji sa drugim glazbenicima.

Prvu postavu Bad Copya su činili Ajs Nigrutin i Miki Boy koji 1999.tragično gubi život na Kosovu, a iza sebe su imali album ”Orbod Mebej” iz 1996.

Krajem devedesetih godina Ajs i Timbe slušaju kultnu beogradsku radio emisiju ”Geto” i prvi puta čuju grupu ”Yoomba Deapartment” čiji je član bio Wikluhsky.

Nakon intenzivnog druženja i mnogo pjesama odlučuju udružiti snage te na taj način nastaviti Bad Copy priču.

2002. potpisuju ugovor sa izdavačkom kućom ”Bassivity” ali suradnja se ubrzo raskida zbog kreativnog mimoilaženja, pa Bad Copy skuplja opremu i seli se u malu sobicu na Radio SKC-u gjde prave improvizirani studio i kreću na rad na albumu.

U ljeti 2003. Izlazi album ”Sve Sami Hedovi”, koji odlično prolazi kod kritike i kod publike i u prosincu 2003. događa se legendarni koncert u rasprodanoj velikoj dvorani SKC-a u Beogradu. Sa albuma su izašli singlovi ”Uno Due Tre” i ”Možes Ti To” koji je popratio kontroverzni spot.

Nakon ”Hedova” ekipa radi pauzu od dvije godine i 2005.nam donosi ”Najgori Do Sada”. Singlovi ”Bad Copy Zoor” i ”Idemo Odma” postaju veliki hitovi i van hip-hop publike o čemu svjedoči i ulazak grupe u srpski Big Brother.

Nakon drugog albuma grupa prestaje sa radom i članovi se posvećuju solo projektima, Ajs ima 3 solo albuma: ”Nigrutinski Receno”,”Strokavi Pazuh” i ”Kajmak i Katran” kao i zajednički album sa beogradskim reperom Bvanom ”Fujznem Dzigili”.

Skywikluh izdaje ”Zašto Brate Vikler”,”Ortaci Ne Znaju i rok operu ”Zagađenje U Japanu” i potpisuje mnogobrojna Hip-hop, rock i pop izdanja kao producent, te piše roman ”Nikad Nije Kasno Za Pravi Debakl”.

Bdat Dzutim iza sebe ima samo jedan album ”Praznik Za Uši” ali jako uspješno radi kao Dj u klubovima u Beogradu i širom Srbije.

2011.ekipa se ponovo okuplja i 2 godine kasnije nam donosi, sada već, legendarne ”Krigle”.

Karte za ovaj hip-hop spektakl u Palachu se mogu nabaviti u pretprodaji po 45 kn na šankovima Palacha i Beertije te online na entrio.hr, dok će ulaznice na dan koncerta (ako ih bude bilo) biti 60 kn.

Objavljeno 16.02.2016.

Vremeplov

Ako nemam prijatelja, nemam ništa.
Billie Holiday