Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Bambi Molestersi rasplesali publiku na Gradini

Bambi Molestersi rasplesali publiku na GradiniSvega par mjeseci nakon što su svojim nastupom na ovogodišnjoj Harteri razveselili Riječane Bambi Molestersi su 02.09.2010. nastupili na Trsatskoj gradini u sklopu ljetne manifestacije Ljeto na Gradini koja je nakon Darka Rundeka ugostila još jedno veliko ime hrvatske rock scene.

Koncert ovih iznimno cijenjenih surf rockera privukao je brojnu publiku koja je uživala u odličnom koncertu u uvijek idiličnoj atmosferi Trsatske gradine.

U svom devedesetminutnom koncertu okupljenima su predstavili najveće uspješnice iz njihove bogate pjesmarice, a naglasak je bio na pjesmama s aktualnog albuma ’’As The Dark Wave Swells’’, koji je u mnogim stranim, relevantnim glazbenim časopisima dobio jako dobre kritike i ocijenjen je s vrlo visokim ocjenama.

Autorskim pjesmama dodali su i nekoliko obrada među kojime se posebno isticala obrada pjesme ’’Callifornia Sun’’ legendarnih Ramonesa, koja u surf rock verziji zvuči jako dobro i svježe. Upravo su te obrade u kombinaciji s njihovim poznatijim pjesmama rasplesale pomalo kazališnu publiku.

Nizom koncerata u Hrvatskoj koje je društvo iz Siska održalo ili će ih tek održati ponovno podsjećaju i domaću pobliku da se radi o jednom iznimno kvalitetnom sastavu, koji nažalost svako toliko padne u zapečak, dok u inozemstvu uživaju ugled jednih od predvodnika trenutne surf rock scene.

Miran Milić

Objavljeno 04.09.2010.

Vremeplov

Izvođač treba poštivati svoju publiku. Bez njih, u osnovi stojiš sam, pjevajući sam sebi.
K.D. Lang