Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Bebè Na Volè i Suuns na 6. izdanju Impulse festivala

Bebè Na Volè i Suuns na 6. izdanju Impulse festivalampulse festival u organizaciji Studentskog kulturnog centra Sveučilišta u Rijeci i Distune Promotiona doživjet će svoje šesto izdanje od 4. do 13. travnja i ponuditi Rijeci te široj hrvatskoj i europskoj javnosti relevantna glazbena i izvedbeno-scenska gostovanja iz Hrvatske i inozemstva.

I ove godine glazba će biti posvuda, a očekuju nas i zabavni te edukativni formati – radionica, tribina, izložba, filmska premijera, veliki sajam ploča, autorski Trigon party, i tulum za kraj.

Od programa, za sada je najavljeno da će proljetno, šesto izdanje Impulse festivala, 4. travnja u OKC-u Palach, otvoriti koncert kanadske indie četvorke Suuns, koja u Rijeku dolazi u sklopu svoje europske turneje i promocije svog recentnog albuma „Felt“.

Već 6. travnja na Botelu Marina nastupit će Bebè Na Volè, jedan od najznačajnijih blues vokala i gitarista ovih prostora, koji će riječkoj publici predstaviti materijale s nedavno objavljenog albuma “Hate is a Wonderful Thing”. Njegov se zvuk može smatrati mješavinom indie i blues utjecaja, utjelovljenom u talentiranom one man bandu, nadahnutoj izvedbi Adama Semijalca.

Ulaznice se mogu kupiti u Dallas Music Shopu, Croatia Recordsu i sustavu Entrio.

Festival sufinanciraju Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Grad Rijeka - Odjel za kulturu, Sveučilište u Rijeci, Zaklada Kultura nova i HDS-ZAMP. Vizualni identitet festivala oblikovao je dizajnerski duo Radnja – Petra Vrdoljak i Antonio Karača.

Više će biti dostupno na Facebook i Instagram stranicama Impulse festivala.

Objavljeno 15.02.2019.

Vremeplov

Ustvari počeo sam se baviti fotografijom na prilično atipičan način. Nisam startao kao većina drugih dečki na putu do umjetničkog fotografa radom po novinama, pogotovo omladinskim. Ja sam odmah krenuo sa izložbama fotografija.
Rino Gropuzzo, riječki fotograf