Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Bebè Na Volè i Suuns na 6. izdanju Impulse festivala

Bebè Na Volè i Suuns na 6. izdanju Impulse festivalampulse festival u organizaciji Studentskog kulturnog centra Sveučilišta u Rijeci i Distune Promotiona doživjet će svoje šesto izdanje od 4. do 13. travnja i ponuditi Rijeci te široj hrvatskoj i europskoj javnosti relevantna glazbena i izvedbeno-scenska gostovanja iz Hrvatske i inozemstva.

I ove godine glazba će biti posvuda, a očekuju nas i zabavni te edukativni formati – radionica, tribina, izložba, filmska premijera, veliki sajam ploča, autorski Trigon party, i tulum za kraj.

Od programa, za sada je najavljeno da će proljetno, šesto izdanje Impulse festivala, 4. travnja u OKC-u Palach, otvoriti koncert kanadske indie četvorke Suuns, koja u Rijeku dolazi u sklopu svoje europske turneje i promocije svog recentnog albuma „Felt“.

Već 6. travnja na Botelu Marina nastupit će Bebè Na Volè, jedan od najznačajnijih blues vokala i gitarista ovih prostora, koji će riječkoj publici predstaviti materijale s nedavno objavljenog albuma “Hate is a Wonderful Thing”. Njegov se zvuk može smatrati mješavinom indie i blues utjecaja, utjelovljenom u talentiranom one man bandu, nadahnutoj izvedbi Adama Semijalca.

Ulaznice se mogu kupiti u Dallas Music Shopu, Croatia Recordsu i sustavu Entrio.

Festival sufinanciraju Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Grad Rijeka - Odjel za kulturu, Sveučilište u Rijeci, Zaklada Kultura nova i HDS-ZAMP. Vizualni identitet festivala oblikovao je dizajnerski duo Radnja – Petra Vrdoljak i Antonio Karača.

Više će biti dostupno na Facebook i Instagram stranicama Impulse festivala.

Objavljeno 15.02.2019.

Vremeplov

Nismo mogli naći ni izdavače ni managere kojima je bilo stalo do nas, nije bilo ni puno bendova koji su htjeli svirati s nama, ali smo bili stalno na turnejama, bez obzira na vrlo malo novaca i nekako se uspjeli probiti.
Billy Gould (Faith No More)