Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Belan i Fiumensi zagrijali publiku svojim pjesmama

Belan i Fiumensi zagrijali publiku svojim pjesmamaNeno Belan i Fiumens ove su subote, na tradicionalnom koncertu za zaljubljene u zagrebačkom Domu sportova, još jednom dokazali da su neupitno jedan od ponajboljih domaćih koncertnih bendova.

I ove godine ostvarili su sve što su svojoj publici i obećali - odsvirali su trosatni koncert na kojem su se nizali Nenini hitovi, atmosfera je bila odlična, svirka vrhunska, a publika koja je usprkos hladnoći i mećavi stigla u malu dvoranu Doma sportova, brzo se zagrijala uz velike ljubavne himne.

Osim slavlja ljubavi, koje je jedan mladić iskoristio da na pozornici sa uspjehom zaprosi svoju djevojku, Fiumensi su, ovim koncertom na najbolji mogući način proslavili i svojih 15 godina postojanja , a Neno Belan je sa nekoliko tisuća obožavatelja još jednom proslavio svoj 50. rođendan.

Osim Nene Belana i Fiumensa, ovaj slavljenički koncert dodatno su obilježili i sjajni glazbeni gosti. Tako je Neno uz klapu Kampanel prvi puta uživo izveo novu verziju pjesme ’Olujno more moje’, koja se nalazi na tek objavljenom novom albumu ’Oceani ljubavi’ .

Neni su se na pozornici pridružili i TBF-ovci Saša, Luka i Mladen, koji su publiku dodatno digli na noge sa izvedbom svojih hitova ’Veseljko’ i ’Ales Gut’ , zatim Vanna koja je sa Nenom otpjevala pjesme ’Rijeka snova’ i ’Do posljednjeg daha’ u kojoh ih je sjajnom izvedbom podržao i djevojački zbor Ex Mozartine, te Massimo, u zajedničkoj izvedbi Porinom nagrađenog hita ’Zar više nema nas’.

Veliki koncert Nene Belana i Fiumensa i ove je godine oduševio okupljenu publiku, pa je već sada sigurno da se tradiciji ljubavne glazbene fešte za Valentinovo nastavlja i dogodine.

No, svi koji su propustili koncert neće morati toliko dugo čekati da bi osjetili dio atmosfere koju su ove subote stvorili Neno i Fiumensi, jer uskoro ćemo na programu HTV-a moći vidjeti snimku održanog koncerta.

Objavljeno 14.02.2012.

Vremeplov

Čovjek najbolje živi od onog što najbolje radi, a najbolje radi ono što najviše voli.
Miroslav Tadić