Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Belan vam nudi Oceane ljubavi!

Belan vam nudi Oceane ljubavi!Neno Belan tijekom godina dokazao se kao jedan od najplodnijih i najslušanijih autora s ovih prostora. Preko hitova u izvođenju Đavola, koji su svojevremeno bili jedinstveni na
glazbenoj sceni, naslanjajući se direktno korijene rock’n’rolla miješajući ga s talijanskom kanconom, preko samostalne karijere, do suradnje sa svojim Fiumensima s kojima djeluje već punih 15 godina, Neno je uvijek pronalazio put do starih i novih fanova.

Fina ravnoteža između pitkog i zanimljivog popa i rocka koji je zasigurno temelj Neninog autorskog rada iznjedrila je pjesme koje su s vremenom postale gotovo himne i obilježile su
odrastanja nekoliko generacija.

Posjetite li jedan koncert Nene Belana & Fiumensa, koji su posljednjih godina postali nezaobilazna događanja gdje god se održavaju, susrest ćete najraznolikiju ekipu, od srednjoškolaca koji u jednom dahu pjevaju ’Rijeka snova’, zaljubljenih parova koji se njišu uz
’Vino noći’, do Neninih vršnjaka koji ga vjerno prate još od prvog albuma ’Ljubav i moda’.

Ostao je vjeran svom glazbenom izričaju ali i prilagodljiv publici te se pronašao u festivalu Večeri dalmatinske šansone Šibenik na kojemu nastupa već desetak godina. Pjesme izvedene na ovom festivalu redovito su nagrađivane nagradama žirija i publike, a iz njegovih 9 nastupa proizašli su hitovi u radijskom eteru.

Ovoga puta odlučio je na jednom mjestu sakupiti pjesme s kojima je nastupio na Šibenskoj šansoni i objaviti ih na jedinstvenom albumu ’Oceani ljubavi’, nazvanom po pjesmi koja je na Festivalu izvedena prošle godine i kojom je osvojio 1. nagradu žirija.

Uz ovu skladbu na albumu će se naći i hitovi ’Srce od leda’, ’Divojka sa juga’, ’Rijeka snova’, Porinom nagrađeni duet s Massimom ’Zar više nema nas’, ’Kad plima se diže’, ’Galeb, i druge.

Album ’Oceani ljubavi’ svojevrstan je presjek rada Nene Belana i Fiumensa u posljednjih 5 godina od hit albuma ’Rijeka snova’ i u prodaji će s naći diljem Hrvatske od ponedjeljka 16. siječnja.

Uz album ’Oceani ljubavi’ Neno Belan & Fiumensi ove godine slave 15 godina rada te najavljuju fantastičnu live feštu uoči Valentinova 11. veljače kada će u maloj dvorani Doma sportova održati koncert za zaljubljene.

U ovoj, za Nenu Belana i Fiumens slavljeničkoj godini Dallas Records i bend odlučili su ponuditi fanovima i zaljubljenima specijalne promotivne prodajne pakete.

Tako će se u Dallas music shopovima paket koju će uključivati jednu kartu za koncert i album ’Oceani ljubavi’ moći kupiti za 149,00 kn.

A za sve zaljubljene koji žele uživati u glazbi Nene Belana i Fiumensa ponuđen je ograničen broj još zanimljivijeg paketa koji uključuje 2 karte za koncert u Domu sportova i novi album ’Oceani ljubavi’ po fantastičnoj cijeni od 200,00

Objavljeno 16.01.2012.

Vremeplov

Što se loših trenutaka tiče nerado ih se prisjećam. Bolje je ostati pozitivnim.
Page Hamilton (Helmet)