Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Belan vam nudi Oceane ljubavi!

Belan vam nudi Oceane ljubavi!Neno Belan tijekom godina dokazao se kao jedan od najplodnijih i najslušanijih autora s ovih prostora. Preko hitova u izvođenju Đavola, koji su svojevremeno bili jedinstveni na
glazbenoj sceni, naslanjajući se direktno korijene rock’n’rolla miješajući ga s talijanskom kanconom, preko samostalne karijere, do suradnje sa svojim Fiumensima s kojima djeluje već punih 15 godina, Neno je uvijek pronalazio put do starih i novih fanova.

Fina ravnoteža između pitkog i zanimljivog popa i rocka koji je zasigurno temelj Neninog autorskog rada iznjedrila je pjesme koje su s vremenom postale gotovo himne i obilježile su
odrastanja nekoliko generacija.

Posjetite li jedan koncert Nene Belana & Fiumensa, koji su posljednjih godina postali nezaobilazna događanja gdje god se održavaju, susrest ćete najraznolikiju ekipu, od srednjoškolaca koji u jednom dahu pjevaju ’Rijeka snova’, zaljubljenih parova koji se njišu uz
’Vino noći’, do Neninih vršnjaka koji ga vjerno prate još od prvog albuma ’Ljubav i moda’.

Ostao je vjeran svom glazbenom izričaju ali i prilagodljiv publici te se pronašao u festivalu Večeri dalmatinske šansone Šibenik na kojemu nastupa već desetak godina. Pjesme izvedene na ovom festivalu redovito su nagrađivane nagradama žirija i publike, a iz njegovih 9 nastupa proizašli su hitovi u radijskom eteru.

Ovoga puta odlučio je na jednom mjestu sakupiti pjesme s kojima je nastupio na Šibenskoj šansoni i objaviti ih na jedinstvenom albumu ’Oceani ljubavi’, nazvanom po pjesmi koja je na Festivalu izvedena prošle godine i kojom je osvojio 1. nagradu žirija.

Uz ovu skladbu na albumu će se naći i hitovi ’Srce od leda’, ’Divojka sa juga’, ’Rijeka snova’, Porinom nagrađeni duet s Massimom ’Zar više nema nas’, ’Kad plima se diže’, ’Galeb, i druge.

Album ’Oceani ljubavi’ svojevrstan je presjek rada Nene Belana i Fiumensa u posljednjih 5 godina od hit albuma ’Rijeka snova’ i u prodaji će s naći diljem Hrvatske od ponedjeljka 16. siječnja.

Uz album ’Oceani ljubavi’ Neno Belan & Fiumensi ove godine slave 15 godina rada te najavljuju fantastičnu live feštu uoči Valentinova 11. veljače kada će u maloj dvorani Doma sportova održati koncert za zaljubljene.

U ovoj, za Nenu Belana i Fiumens slavljeničkoj godini Dallas Records i bend odlučili su ponuditi fanovima i zaljubljenima specijalne promotivne prodajne pakete.

Tako će se u Dallas music shopovima paket koju će uključivati jednu kartu za koncert i album ’Oceani ljubavi’ moći kupiti za 149,00 kn.

A za sve zaljubljene koji žele uživati u glazbi Nene Belana i Fiumensa ponuđen je ograničen broj još zanimljivijeg paketa koji uključuje 2 karte za koncert u Domu sportova i novi album ’Oceani ljubavi’ po fantastičnoj cijeni od 200,00

Objavljeno 16.01.2012.

Vremeplov

Ono što me razbjesni je kada mi sedam ili osam svinja iz diskografske kuće govori što da obučem.
Sinead O’Connor