Top singlovi

  1. David Bowie - The Stars (Are Out Tonight)
  2. Depeche Mode -Soothe My Soul
  3. Zaz - On Ira
  4. Mark Knopfler - Privateering
  5. My Buddy Moose - Shine! Shine! Shine!
  6. Muse - Panic Station
  7. Queens Of The Stone Age - I Appear Missing
  8. Lana Del Ray - Young And Beautiful
  9. Thirty Seconds To Mars - Up In The Air
  10. Bullet For My Valentine - P.O.W.

Top album

David Bowie – The Next Day

dvd preporuka

Iron Maiden - "Maiden England Tour"

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Ben Caplan dolazi u Rijeku

Ben Caplan dolazi u RijekuRock Svirke i Distune promotion u suradnji s botelom Marina vam predstavljaju: Ben Caplan & The Casual Smokers (Kanada)...

Karizmatični, uživljeni, šarmantni glazbenik, nadasve ozbiljan, ali i luckast pjesnik, ljubitelj razlomljenih melodija Ben Caplan dolazi u rijeku na botel Marinu 18.10.2017.

Jedna od onih osoba koju ne možete tako lako zaboraviti, prvenstveno zbog svojeg osebujnog izgleda (pomalo podsjeća na Radagasta iz ekraniziranog Hobita).

Njegovi pomalo grubi teksturirani tonovi paraju publikom dvorane, silovitim glasom koji može nadvisiti svaki žamor publike.

Djelomično inspiriran istočno europskom i židovskim etnom, unoseći pri tome cijeloga sebe, veže i modelira stare glazbene tradicije na novi suvremen način.

Na njegovom posljednjem albumu, ‘’Birds with Broken Wings’’, radilo je preko 30 glazbenika sa još više instrumenata, kombinirajući razne akustične zvukove iz cijleog svijeta.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 35,00kn moguće kupiti u Dallas music shop Rijeka ili u sustavu Entrio, dok će na dan cijena biti 55,00kn.


Objavljeno 26.08.2017.

Vremeplov

Okružena sam siromašnim i bijednim ljudima koji su žrtve, moji prijatelji ne mogu platiti režije, imaju stare aute, muče ih krediti a nemaju stalan posao, moja djeca rade za strance za bijednu lovu, muž mi duguje brdo love za doprinose… Dakle, osjećam i krik i bijes, i jedino što mi čini dobro je što imam šansu da to kažem kroz knjige...
Vedrana Rudan, riječka književnica i novinarka