Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Bloodstock Open Air u Stereo dvorani

Bloodstock Open Air u Stereo dvoraniBloodstock Open Air, najveći nezavisni open air festival u UK, koji je tijekom svoje bogate povijesti ugostio najlegendarnije metal bendove otvorio je vrata Hrvatskoj! ’Metal 2 The Masses’ je prvo natjecanje za nastupanje na Bloodstock Open Air festivalu koje će se održati u Hrvatskoj.

Koncept svakog band natjecanja koje agencija Full Metal Service i Croatian metal and rock portal priređuju uključuje 6 natjecateljskih bendova koji imaju po pola sata za dokazati se i to u najboljim produkciijskim uvjetima, jednakim nastupu velikih metal zvijezda u Hrvatskoj.

Pobjednike će odlučiti žiri i glasovi publike skupa. Ovoga puta bitka će se dogoditi u petak, 27.04. u Stereo Dvorani u Rijeci.

Ulaznice za ovaj koncert koji će prštati energijom i žestinom koštati će 30kn, a Riječani i svi ostali posjetitelji moći će vidjeti šest ponajboljih hrvatskih metal bendova koji će dati sve od sebe da odu na Bloodstock i pokažu što hrvatska metal scena nudi.

Objavljeno 16.04.2012.

Vremeplov

Uštekao sam se u pojačalo i sve potenciometre odvrtio do kraja. Ma, bolio me đon za zvuk. Samo da to zvuči glasno, moćno i iskreno...
Valter Kocijančić (Paraf), intervju za RiRock.com