Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Bloodstock Open Air u Stereo dvorani

Bloodstock Open Air u Stereo dvoraniBloodstock Open Air, najveći nezavisni open air festival u UK, koji je tijekom svoje bogate povijesti ugostio najlegendarnije metal bendove otvorio je vrata Hrvatskoj! ’Metal 2 The Masses’ je prvo natjecanje za nastupanje na Bloodstock Open Air festivalu koje će se održati u Hrvatskoj.

Koncept svakog band natjecanja koje agencija Full Metal Service i Croatian metal and rock portal priređuju uključuje 6 natjecateljskih bendova koji imaju po pola sata za dokazati se i to u najboljim produkciijskim uvjetima, jednakim nastupu velikih metal zvijezda u Hrvatskoj.

Pobjednike će odlučiti žiri i glasovi publike skupa. Ovoga puta bitka će se dogoditi u petak, 27.04. u Stereo Dvorani u Rijeci.

Ulaznice za ovaj koncert koji će prštati energijom i žestinom koštati će 30kn, a Riječani i svi ostali posjetitelji moći će vidjeti šest ponajboljih hrvatskih metal bendova koji će dati sve od sebe da odu na Bloodstock i pokažu što hrvatska metal scena nudi.

Objavljeno 16.04.2012.

Vremeplov

Nikada se nisam osvrtala unatrag sa žaljenjem. Nikada nisam mislila zašto nisam postala glumica ili zašto sam samo veslala za Johnom? Uvijek sam hodala uz njega, a on je uvijek podržavao sve što sam radila.
June Carter Cash