Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Boočni Halloween - Noć vještica

Boočni Halloween - Noć vještica31.10.2007. – Halloween, Noć vještica, svi pričaju o tome. Jedni govore kako je to obična glupost, drugi kako je marketinški trik da se pobere lova, treći da želimo biti k’o Amerikanci, ali koga briga, ne treba nam jaki razlog za dobru zabavu, pogotovo ako se radi o bOOki i hitovima 90ih.

Vrata su se otvorila već u 20:00 i dok se ekipa lagano okupljala ispred kluba ja sam još cijedio znoj na treningu. Nakon toga uslijedilo je zagrijavanje u stanu i spremanje za ludnicu koja nas je čekala.

Da budemo u điru, isfurali smo look 90-ih i krenuli na Mlaku. Oko ponoći ljudi je bilo toliko da smo se jedva zavukli unutra. Muzika je već opako TREŠtila, a Maki je samo redao hitove jednog na drugi. Moglo se čuti baš svega, ali još i danas pjevam: „Nisi me bio vrijedan ti, nijedne noći, niti jednog dana, moje ljubavi, ni svega ono što sam tebi dala, nisi vrijedan ti, nijedne noći, niti jednog dana moje ljubavi...“

Ne smijem zaboraviti napomenuti opaki pokušaj snimanja spota, za koji stvarno ne znam kako je rezultirao, ali važno je sudjelovati. Naime, u 01:00 pustila se stvar „Toreador“ „slobodnog umjetnika“ RAYa iz Splita (http://www.myspace.com/rayofflight ) kojem je bilo obećano da će se snimiti bOOčna atmosfera i da će mu snimka biti poslana. Evo, nadam se da je uspjelo! :)

Medica, pive i bambusi tekli su u potocima. Svi od reda su pjevali, plesali, pili, za*ebavali se, ma ja sam stvarno ostao oduševlje. Plesalo se po stolovima, stolicama, a mjesta nije bilo ni ispred kluba. Konobari su bili odlični, a atmosfera je bila toliko obiteljska da sam čak i prespavao jedno vrijeme na pikadu, ali nećemo sad o tome...

Što drugo reći nego da je ovaj party bio i više nego uspješan i da svima koji nisu bili može biti žao zbog toga što su propustili ovu veličanstvenu zabavu! Nadam se da ste svi lijepo zabavili i da će vam ovaj Halloween ostati u sjećanju, a ako niste, pratite novosti iz bOOke na Bookathebirc.blog.hr i Myspace.com/bookathebirc pa se vidimo na sljedećem derneku. Enjoy!

Denis Lesjak

Objavljeno 03.11.2007.

Vremeplov

Za mene je jedino prihvatljivo da je moja glazba živa i da evoluira. Umjetnik će radije prodavati proces nego produkt.
Peter Gabriel