Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Božićni koncert - Nola

Božićni koncert - NolaUpoznali su se „filmski“, na koncertu, danima nakon pisali si tajne poruke (na papiru, jer nije bilo mobitela i interneta... Morali su skrivati svoju vezu i stvorili su tajnu „organizaciju“ Nola.

Nola znači djed i baka, stari roditelji, to je nešto što su željeli i žele postati. To je njihov put. Oslobodili su se tajnosti i postali Gabi i Marijan, mala i čupavi, postali su grupa Nola. U gradu alternative, gdje je gitara bila isključivo električna i pjevalo se na engleskom, gdje je bend jedino prihvatljivo, oni su bili negdje između. Dvojac s akustičnom gitarom i tekstovima na hrvatskom, za alternativce komercijalni za komercijalce alternativni.

Počeli su s Dio tebe, stvorili svoj Grad iz snova, nastavili s Osmijehom, uživali su Sami u Salima … i onda im se dogodila prva stanica, sin Oto. Zatečeni i neiskusni, bez prihoda i sigurnosti, vidjeli su samo spuštenu rampu. Pokušavali preskočiti, zaobići ali sve je ostalo samo na pokušajima.

Krajem dvijetisućitih okupili su najbolje pulske glazbenike i producenta i sve skupljene ideje snimili. Poletjeli su Iznad oblaka. Tamo ih je čekao drugi sin Tin, čekao ih je deset godina. Iskusniji i uz veliku pomoć roditelja nisu stali. Svi su znali pjesmu, svirali su, putovali, smišljali nove planove. Snimili su intimni album Nola Piano...

I mi ćemo u četvrtak, 21. prosinca, 2017 godine snimiti ovaj prekrasan, Božićni koncert grupe Nola u intimnoj atmosferi kluba Tunel.

Vrata se otvaraju u 20:00h, dok će koncert početi u 21.30h.

Ulaznice koštaju 50 kuna.

Ulaznice su limitirane.

Objavljeno 21.12.2017.

Vremeplov

Peter je bio bolestan od toga što je pop zvijezda, gitarski bog, pa je odlučio da nauči svirati druge instrumente. Među onima koje je izabrao bila je mandolina...
Michael Stipe (R.E.M.)