Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Božićni koncert - Nola

Božićni koncert - NolaUpoznali su se „filmski“, na koncertu, danima nakon pisali si tajne poruke (na papiru, jer nije bilo mobitela i interneta... Morali su skrivati svoju vezu i stvorili su tajnu „organizaciju“ Nola.

Nola znači djed i baka, stari roditelji, to je nešto što su željeli i žele postati. To je njihov put. Oslobodili su se tajnosti i postali Gabi i Marijan, mala i čupavi, postali su grupa Nola. U gradu alternative, gdje je gitara bila isključivo električna i pjevalo se na engleskom, gdje je bend jedino prihvatljivo, oni su bili negdje između. Dvojac s akustičnom gitarom i tekstovima na hrvatskom, za alternativce komercijalni za komercijalce alternativni.

Počeli su s Dio tebe, stvorili svoj Grad iz snova, nastavili s Osmijehom, uživali su Sami u Salima … i onda im se dogodila prva stanica, sin Oto. Zatečeni i neiskusni, bez prihoda i sigurnosti, vidjeli su samo spuštenu rampu. Pokušavali preskočiti, zaobići ali sve je ostalo samo na pokušajima.

Krajem dvijetisućitih okupili su najbolje pulske glazbenike i producenta i sve skupljene ideje snimili. Poletjeli su Iznad oblaka. Tamo ih je čekao drugi sin Tin, čekao ih je deset godina. Iskusniji i uz veliku pomoć roditelja nisu stali. Svi su znali pjesmu, svirali su, putovali, smišljali nove planove. Snimili su intimni album Nola Piano...

I mi ćemo u četvrtak, 21. prosinca, 2017 godine snimiti ovaj prekrasan, Božićni koncert grupe Nola u intimnoj atmosferi kluba Tunel.

Vrata se otvaraju u 20:00h, dok će koncert početi u 21.30h.

Ulaznice koštaju 50 kuna.

Ulaznice su limitirane.

Objavljeno 21.12.2017.

Vremeplov

Kada riječi utihnu glazba govori.
Hans Christian Andersen