Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

„Brkovima protiv AIDS-a“

„Brkovima protiv AIDS-a“CroMSIC Rijeka i FOSS MedRI zajedno sa udrugom Hepatos Rijeka i River Pubom, pozivaju vas u četvrtak 03.12. u 21:00, na specijalno izdanje karaoka „Brkovima protiv AIDS-a“, putem kojih ćemo istovremeno obilježiti Svjetski dan AIDS-a i zaključiti ovogodišnju priču Movembera!

Movember, spoj riječi Moustache i November, je javnozdravstvena akcija koja se provodi diljem svijeta s ciljem podizanja svijesti o bolestima koje zahvaćaju muški dio populacije kako bi se one što ranije dijagnosticirale, učinkovitije liječile i kako bi se u konačnici smanjio broj smrti u muškaraca. Akcija se obilježava puštanjem brkova kroz cijeli 11. mjesec.

Udruga “Hepatos Rijeka“ samostalna je, nevladina i nestranačka organizacija osnovana s osnovnim ciljem pružanja pomoći oboljelima od hepatitisa i HIV-a. Jedina je u Primorsko-goranskoj županiji koja ima za ciljnu skupinu primarno oboljele od hepatitisa i HIV-a i njihove obitelji.

Dodijeliti će se nagrade pobjednicima natječaja za ”Najbolji brk Sveučilišta u Rijeci”, kao i uvijek nagrađeni će biti i najbolji pjevači na karaokama, a svima prisutnima dijeliti ćemo i kondome!

Pozivamo i sve prisutne da u skladu sa svojim mogućnostima priložite i donaciju za udrugu Hepatos Rijeka, u boxu na gornjem šanku River Puba.

Objavljeno 02.12.2015.

Vremeplov

Moć novca je najmoćnija energija koja postoji, samo je ona strahovito često zloupotrijebljena. Novac drži cijelu strukturu našeg društva.
Mila Elegović, glumica