Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

„Brkovima protiv AIDS-a“

„Brkovima protiv AIDS-a“CroMSIC Rijeka i FOSS MedRI zajedno sa udrugom Hepatos Rijeka i River Pubom, pozivaju vas u četvrtak 03.12. u 21:00, na specijalno izdanje karaoka „Brkovima protiv AIDS-a“, putem kojih ćemo istovremeno obilježiti Svjetski dan AIDS-a i zaključiti ovogodišnju priču Movembera!

Movember, spoj riječi Moustache i November, je javnozdravstvena akcija koja se provodi diljem svijeta s ciljem podizanja svijesti o bolestima koje zahvaćaju muški dio populacije kako bi se one što ranije dijagnosticirale, učinkovitije liječile i kako bi se u konačnici smanjio broj smrti u muškaraca. Akcija se obilježava puštanjem brkova kroz cijeli 11. mjesec.

Udruga “Hepatos Rijeka“ samostalna je, nevladina i nestranačka organizacija osnovana s osnovnim ciljem pružanja pomoći oboljelima od hepatitisa i HIV-a. Jedina je u Primorsko-goranskoj županiji koja ima za ciljnu skupinu primarno oboljele od hepatitisa i HIV-a i njihove obitelji.

Dodijeliti će se nagrade pobjednicima natječaja za ”Najbolji brk Sveučilišta u Rijeci”, kao i uvijek nagrađeni će biti i najbolji pjevači na karaokama, a svima prisutnima dijeliti ćemo i kondome!

Pozivamo i sve prisutne da u skladu sa svojim mogućnostima priložite i donaciju za udrugu Hepatos Rijeka, u boxu na gornjem šanku River Puba.

Objavljeno 02.12.2015.

Vremeplov

Volim čestitati samome sebi i zahvaliti samome sebi i potapšati samoga sebe po leđima.
Dee Dee Ramone