Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Bruno Mičetić predstavlja svoj novi album “Sonosphere”

Bruno Mičetić predstavlja svoj novi album “Sonosphere”Bruno Mičetić, jedan od najpoznatijih hrvatskih gitarista i skladatelja s bogatom karijerom predstavit će svoj novi album “Sonosphere” u petak, 2.06. od 20h u “mramornoj dvorani” Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja.

Ulaz je besplatan a koncert podržavaju; ”Primorsko -goranska županija” te ”Grad Rijeka”.

Ovaj hrabri iskorak u karijeri donosi sasvim novi stil, koji kombinira električnu i akustičnu gitaru, a inspiriran je ljepotom našeg krajolika. Album je predstavljen sa prvim singlom Colours from within za kojeg je također snimljen i video spot.

Bruno je neprestano u potrazi za novim zvukovima, a ideja za projekt pod nazivom Guitars’ Dialogue rodila se usred pandemije kada su mnogi ponukani novonastalom situacijom u prirodi potražili mir i bijeg od stvarnosti. Cijeli album snimljen je početkom ove godine u prekrasnoj Puli, u studiju Analogic Recording Studio kod Alena Spade koji je ujedno radio i mix za najavni singl Colours from withing, a master potpisuje Luka Jenuš. Spot za ovaj singl potpisuje Lemon Production, a snimljen je u jednoj potpuno opuštenoj intimnoj atmosferi s naglaskom na samo sviranje i instrument.

Kroz kombinaciju električne i akustične gitare, Bruno je uspio dočarati zvukove prirode i u nekom svojem izričaju, na sasvim novi način, uspio je spojiti dva gitarska svijeta u savršen dijalog, pri čemu su se njihove note pretvorile u inspirativne zvukove prirode, kroz majstorsku glazbenu improvizaciju, razne efekte i inspiraciju sonosferom prirode.

Nakon Rijeke publika će moći uživati i poslušati Guitars’ Dialogue:
25. lipnja - Park na Trgu zahvalnosti, Punat
05. srpnja - Dvorac Janković, Daruvar
06. srpnja - Tabor Film Festival, Desinić
24. studeni - koncertna dvorana Vatroslav

Objavljeno 30.05.2023.

Vremeplov

Ne osjećam da je ijedna glazbena forma iznad mene u smislu da je ne razumijem ili da mi se ne sviđa bar neki njen dio...
Elvis Costello