Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Crna Kutija - Najizvođenija pjesma na Radio Rijeci

Crna Kutija - Najizvođenija pjesma na Radio Rijeci Iz izvora bliskih samome vrhu HR – Radija Rijeke potvrđeno je: ’Crna kutija’, pjesma grupe E.N.I., najizvođenija je pjesma u 2009. godini, u programu najomiljenije radijske postaje svih Riječanki i Riječana!

- Čim sam čula prve zarazne taktove ’Crne kutije’ u Elvisovom aranžmanu, osjećala sam da ima snažnu privlačnost i da je predodređena da postane radijski hit - veseli me da su isto mišljenje imali urednici i slušatelji Radija Rijeke, zaista nije mala stvar imati najvrćeniju pjesmu godine u kojoj je nastalo na stotine pjesama! - ispričala je Ivona.

- Mnogi su prijatelji i poznanici odmah pozitivno reagirali na ’Crnu kutiju’ i, usprkos sjetnom tekstu, komentirali da ih melodija, Nikolinin glas i atmosfera pjesme razveseli i uljepša im dan. Mislim da je upravo ta kombinacija bila dobitna za osvajanje glazbenih urednika i slušateljica i slušatelja Radija Rijeke. ’Crna kutija’ ima sada lijepu crvenu mašnu i naljepši nam je poklon za Novu godinu - rekla je Iva .

- Imati navrćeniju, dakle najomiljeniju pjesmu urednika i slušatelja na jednoj od najslušanijih radio stanica u Hrvatskoj, te većini Riječana najdražoj i jedinoj, kod mene je izazvao veliki osjećaj ponosa, sreće i zadovoljstva..Na koncu, ljubav koju smo mi osjećale dok smo ju stvarale je uzvraćena, ima li ljepše spoznaje od te?:) - dodaje Elena, pritom nimalo ne skrivajući oduševljenje.

Inače, ovu se pjesmu može pronaći na kompilacijskom albumu ’’Best of E.N.I.’’, objavljenom u prosincu 2008. u izdanju Dallas Recordsa. Odgovornim se za istoimeni video uradak smatra Gonzo, redatelj prethodnih hitova Enica: ’Mara Pogibejčić’ i ’Traži se dečko’.

Objavljeno 31.12.2009.

Vremeplov

Često je najgore što možete učiniti u nekoj situaciji je da ne učinite ništa.
Ice Cube